Var god vänta...
  • Du måste installera en plugin!
  • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
  • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen
Kanal 5 Play Premium erbjuder
  • Alla program är utan reklamavbrott (gäller ej direktsändningar).
  • Tillgång till hela Kanal 5 Play, Kanal 9 Play och Kanal 11 Plays utbud. Samma inloggningsuppgifter till samtliga kanaler.
  • Tillgång till Big Brother - livekameror 24/7 på bigbrother.se och tillgång till varje avsnitt på Kanal 9 Play under en längre tid.
  • Tillgång till samtliga kommande EM-kvalmatcher i fotboll.
  • Criminal Minds, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Trophy Wife och andra internationella storserier.
  • Tillgång till allt innehåll även via iPhone, iPad och Android.
  • Möjlighet att se programmen med högre bild- och ljudkvalitet.

Skaffa Premium 59 SEK/mån

HÖSTEN 2013

Premiärdatum i höst på Kanal 5

Det är dags att planera tv-hösten! Här är listan på alla höjdpunkter i Kanal 5.

Hösten 2013 i Kanal 5

Fotboll - Höstens VM-kval i Kanal 5
Irland-Sverige, 6 september, Kazakstan-Sverige, 10 september, Sverige-Österrike, 11 oktober

De dejtbara
Torsdagar 20.00
I De dejtbara möter vi åtta olika personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, självförtroendet kanske inte alltid är på topp och de tror ibland inte ens själva att de kan träffa någon.
Adam, Björn, Linda, Jenny, Anders, Maggan, Patrik och Emelie är de åtta singlar som vågar kasta sig ut i den hisnande kärlekskarusellen och som tar oss med på livets kanske viktigaste och mest känsloaddade resa: från det första nervösa telefonsamtalet, formulerandet av kontaktannonsen eller våndan över vilka kläder som passar bäst till en fikadejt, till pirrande förälskelse, den blekgrå besvikelsen eller sprudlande kärlekexplosionen i den första kyssen.
Vi har fått följa med dem under några månader under det gångna året. Detta resulterar i en programserie i åtta avsnitt som visas i Kanal 5 hösten 2013. Det blir åtta avsnitt fyllda med nervösa dejter, tankar kring kärlek och beslutsvåndan över om det ska bli en dejt till.

En stark resa
Måndagar 20.00
Gekås guldgossar Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren har två säsonger av starka resor bakom sig. Vännerna, som faktiskt också är släkt på ganska långt håll, har tillsammans besökt metropolerna Paris, London, Marrakech, New York, Tokyo, Los Angeles. Dessutom har det blivit en hel del vildmarksupplevelser i bland annat Florida, Sydafrika och Polen. Nu i sommar ger de sig ut på en tredje stark resa – i Europa. Nu har killarna bytt ut cowboyhattar, hawaiiskjortor och hamburgare mot lederhosen, sauna, bouzouki och bratwurst. I fem program får vi följa dem då de beger sig mot sina drömresemål i Europa - Finland, Grekland, Italien, Schweiz/Österrike, och Tyskland.

Roomservice
Onsdagar 21.00
Precis som förra året inleder Kanal 5 höstsäsongen med ett av sina mest älskade program – Roomservice. Vi ser Johnnie och Mattias förvandla en rad trista, skamfilade bostäder till härliga hem och oaser. Denna säsong får Roomservice ett nytt tillskott då inredaren Mija Kinning gör debut i programmet. Inredningsklassikern Roomservice är tillbaka med sin artonde säsong. Återigen följer vi Johnnie och Mattias, Sveriges mest folkkära tv-målare och tv-snickare, då de förvandlar trångbodda sommarstugor, omoderna kök och dysfunktionella uteplatser till härliga oaser som dess ägare kan njuta av. Nytt för i år är att de innovativa lösningarna och den snygga inredningen kommer att skapas av Mija Kinning. Tillsammans ger de sig ut i ett sommarsverige med bostäder som hungrar efter en hjälpande hand.


September

Breaking News
Måndag-torsdag 22.00
I september firar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson hela 10 år på Kanal 5! I ett helt decennium har de roat, ifrågasatt och utmanat i vår kanal. I höst bjuder de åter igen på mycket underhållning. Först inleder de säsongen med fyra veckor Breaking News, för att sen göra en andra säsong av historieunderhållningsprogrammet Nugammalt -10 sidor av svensken. Vi sparkar igång säsongen med att låta alla tittare luta sig tillbaka och slå på tv:n vardagar kl. 22.00 för Filip & Fredriks direktsända underhållningsprogram Breaking News. Med pratglada gäster, skruvade spaningar, aktuella diskussioner och de konstigaste klippen från världens alla hörn kommer Filip & Fredrik avrunda dagarna. De kommer dagligen kommentera, debattera, följa upp och ibland iscensätta de största snackisarna i Sverige och världen.

Dessertmästarna
Premiär måndag 30 september 20.00
I höst blir det en smakfull orgie i choklad, socker, grädde och annat som gör livet lite godare i Kanal 5:s nya serie Dessertmästarna. Tolv av Sveriges främsta inom desserter och godis tävlar mot varandra i en stenhård kamp om att bli korad till Sveriges dessertmästare. Vem kan göra den mest oemotståndliga chokladpralinen, den lenaste crème brûléen eller komma på den mest överraskande glassmaken? De tävlande är välmeriterade fullblodsproffs som alla vet hur en dessert ska göras, men vem gör det bäst? Varje vecka åker en tävlande ut och till sist återstår tre tävlande som möts i final. En jury bestående av fyra mycket framstående konditorer och kockar kommer att avgöra vem som varje vecka får lämna programmet. De fyra är; Hovtraktören, krögaren och mångfalt prisade Stefano Catenacci. Konditorn Roy Fares som blivit utnämnd till Årets konditor och givit ut flera böcker. Konditorn Magnus Johansson som ansvarat för Nobeldesserterna i över tio år, startat Stockholms chokladfestival samt vunnit OS-guld med kocklandslaget, samt fransmannen Sebastien Boudet som arbetat över hela världen, en bagarson som brinner för både konditori och surdegsbakning.
I varje program ska de tävlande genomföra två utmaningar. En mindre där de tävlar om immunitet från att skickas hem och en större tävling där resultatet avgör vem som förlorar och måste lämna tävlingen.

Oktober

Joss Whedons Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D
Premiär torsdag 3 oktober 21.00
Clark Gregg återvänder i rollen som agent Phil Coulson (känd från tex Marvel’s The Avengers). I den första Marvel-baserade tv-serien sätter Coulson ihop en liten grupp av specialagenter särskilt utvalda ur den internationella brottsbekämparorganisationen S.H.I.E.L.D. Tillsammans har de fått uppdraget att utreda nya, underliga företeelser som dyker upp runt om på planeten jorden och skydda jordens liv mot yttre hot. Teamet består av agent Grant Ward (Brett Dalton) specialutbildad i stridsteknik och spionage, agent Melinda May (Ming-Na Wen) pilot och kampsportsexpert, agent Leo Fitz (Iain De Caestecker) extraordinär ingenjör, agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) geniförklarad biokemist samt nybörjaren Skye (Chloe Bennet) som är en lovande hacker. "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.," är skapad av exekutiva producenterna Joss Whedon ("Marvel's The Avengers," "Buffy - vampyrdödaren", ”Dollhouse”, ”Firefly”), Jed Whedon och Maurissa Tancharoen ("Dollhouse," "Dr.Horrible's Sing-Along Blog"). Dessutom producerar Jeffrey Bell ("Angel," "Alias") och Jeph Loeb ("Smallville," "Lost," "Heroes"). Serien produceras av ABC och den amerikanska premiären är planerad till september.

Nugammalt – 10 sidor av svensken
Säsongspremiär 30 september 21.55
I höst är Filip & Fredrik tillbaka med en ny säsong av Nugammalt. Nu med underrubriken 10 sidor av svensken. Vi ska i tio veckor göra djupdykningar i viktiga ämnen som är mycket viktiga för oss svenskar. Ämnena för avsnitten är till exempel Svensken och sommaren, Svensken och hemmafixandet och Svensken och helgfirandet. Med hjälp av gäster, reportage och diskussioner som kan ta oss i alla tänkbara och otänkbara riktningar ska vi skåda oss själva i vår svenskhet och finna ledtrådarna till den svenska folksjälen.

Stephen Kings Under the dome
Premiär torsdag 3 oktober 22.00
Kanal 5 har förvärvat rättigheterna till tv-serien Under the Dome från CBS som är baserad på Stephen Kings science fiction-roman med samma namn. I serien får vi följa invånarna i den lilla staden Chester’s Mill som plötsligt skärmas av från omvärlden av en ogenomtränglig, men genomskinlig kupol. King har tidigare skrivit att han i boken ville leka med tanken kring hur människor agerar då de tas ut ur den sociala miljö de alltid tillhört. I tv-serien följer vi en liten grupp människor som försöker förstå vad som orsakat kupolen, och hur de ska ta sig ut ur den, samtidigt som paniken och skräcken växer bland de övriga invånarna i den lilla staden. Medförfattare till King och skapare av tv-serien är Brian K. Vaughan (Lost) och producent är Jack Bender (Alcatraz, Lost, Alias). Amerikanska premiären är planerad till 24 juni.

Bergs bärbara talkshow
Premiär torsdag 17 oktober 20.00
Nu i vår gjorde Carina Berg entré på Kanal 5 med Bergs bärbara talkshow. I höst är hon tillbaka med en ny säsong av sin färgglada och kändistäta talkshow. Utrustad med både dekor, sitt skrivbord och sin publik kommer Carina Berg ut till gästernas vardagsmiljöer där talkshowen tar plats. Under våren har vi fått följa med till Stadsteatern där Helena Bergström huserar till vardags, vi hamnade i Therese Alshammars simhall, på Annie Lööfs kontor och i Måns Zelmerlöws studio. I höst blir det nya personliga och underhållande möten mellan Carina och de två olika gästerna som får besök i varje program. Förutom en sedvanlig intervju blir det även tävlingar och upptåg med Carina och gästerna och inte minst guidade rundturer på de platser där talkshowen ska ta plats. Dessutom avslutas varje program med ett härligt och ibland storslaget musiknummer, där Carinas hemliga dröm om att lyckas som musikalstjärna äntligen går i uppfyllelse.

Partaj
Säsongspremiär söndag 6 oktober 21.00
Partaj har gått från klarhet till klarhet under de fyra säsonger programmet hittills har visats. Med numera smått legendariska karaktärer som Zlatan, Gunilla Persson, Reinfeldt, Annie Lööf och inte minst de fyra grabbarna i Café Bärs har programmet vuxit och funnit en trogen och stor publik. I höst fortsätter det aktuella humorprogrammet att sätta fingret på trenderna, makthavarna, kändisarna och jargongerna vi har omkring oss. Med Christine Meltzer och Johan Petersson i spetsen kommer Partaj tillbaka med sin ensemble fylld av Sveriges bästa komiker och imitatörer. Till sin hjälp har de varje vecka en särskilt inbjuden känd svensk gäst. Det kan vara programledare, skådespelare, journalister eller varför inte en politiker? Under våren såg vi bland annat nyhetsankaret Anna Hedenmo göra en strålande insats bland Partajs vettvilliga karaktärer och Hollywoodfrun Gunilla Persson imitera prinsessan Leia och möta sig själv i dubbel upplaga.
Även om programmet bygger på vad som händer omkring oss för tillfället, kan vi nog räkna med att både Zlatans liv i Paris och statsministerns kamp för att hålla kontrollen över både sitt liv och land kommer följas upp. Och såklart även succéföljetongen om de pubertetsdrabbade eleverna på den norska skolan Høllefjord High.

Café Bärs
Säsongspremiär söndag 6 oktober 22.00
De fyra lättfilosofiska fotbollsgrabbarna i Café Bärs har gjort succé i Kanal 5 det senaste året. Först som följetong i Partaj och nu under våren som egen serie. I höst är de tillbaka med en andra säsong av sin egen serie för att prata om livet, fotboll i allmänhet och Bajen i synnerhet.
Under våren har vi kunnat se Pelle planera bröllopet med bartendern Nettan, Hasse Hansson har kommit med ovärderliga relationstips, Jocke har delat med sig av sina yrkeskunskaper som hantverkare och Pedda har försökt träffa en tjej. De har också försökt rädda Söderstadion, ett projekt som de till slut fick inse var fullständigt misslyckat. I höst kommer de fyra grabbarna fortsätta sitt program med skönt pubhäng i rutiga skjortor, överläppar sprängfyllda med snus, skummigt kallt öl och sejdeldjupa diskussioner om livet ur ett supporterperspektiv.

Arga Snickaren
Säsongspremiär onsdag 2 oktober 20.00
I höst är det dubbelt jubileum för Arga Snickaren. Kanal 5 visar då både det hundrade avsnittet och den tionde säsongen av succéprogrammet där Anders Öfvergård hjälper nödställda familjer som lever i byggkaos. Med sitt heta temperament och sin raka attityd som sticker ut i landet lagom, har Anders lyckats fånga tittarnas hjärta - mycket tack vare sitt djupa engagemang och en orubblig vilja att hjälpa dem som behöver det mest. Listan över de problem som Anders Öfvergård och hans team har åtgärdat genom åren i byggprogrammet Arga Snickaren kan göras lång: jordstampade golv, möss som hoppar över sängarna, minusgrader inomhus, livsfarlig el, toaletter i vardagsrummet, fasader som rämnar och tak som rasar in. Det har isolerats, byggts till, rivits, dränerats, målats, kaklats och slipats i oändlighet - allt för att hjälpa de medverkande att komma tillrätta med det mest akuta. Men Anders engagemang har inte slutat där. Invanda könsroller, naiva framtidsplaner, oförmåga att ta ansvar, pajkastning och en fallenhet åt att skylla ifrån sig har varit ständigt återkommande problem som dykt upp när Anders ifrågasatt anledningen tilll familjernas situation. I höst är programmet tillbaka igen och då väntar nya familjer och bostäder som behöver Arga Snickarens hjälp.

Kanal 5 utländska serier

Arrow
Tisdagar 20.00
I våras fick vi lära känna en ny superhjälte i Kanal 5 då actionladdade tv-serien Arrow hade premiär. I höst är serien tillbaka och då fortsätter vi följa den före detta playboymiljardären Oliver Queen som bekämpar den grova brottslighet polisen inte rår på.
I Queens jakt på stadens största bovar upptäcker han snart att vissa av dem ingår i hans närmsta krets. Queen tvingas lita på sin magkänsla trots att den ibland säger honom att några av de värsta förövarna kan finnas i hans egen familj. I dagarna gästas Stockholm av skådespelaren Stephen Amell som spelar huvudrollen i Arrow och redan augusti är serien tillbaka i Kanal 5.

The Big Bang Theory
Tisdagar 21.00 (säsong 7 startar 1 oktober)
Många gånger har det sagts - men nu är det sant. The Big Bang Theory ÄR nya Vänner. Sitcomserien slår tittarrekord på tittarrekord i USA och skådespelarna har gått från helt okända ansikten till megastjärnor. Sheldon, Penny, Leonard, Howard, Bernadette och Raj är klara för en sjunde säsong och är tillbaka med de sista avsnitten ur säsong 6 redan i augusti.

Grey’s Anatomy
Säsongspremiär 9 oktober 21.00
I höst visas den tionde säsongen av sjukhusdramat Grey’s Anatomy och då ser vi också det 200:e avsnittet av serien.
Med heta läkare, spektakulära operationer och komplicerade och passionerade relationer fortsätter Grey’s Anatomy att trollbinda sin publik. Sedan premiären hösten 2005 har serien och dess skådespelare vunnit otaliga priser och är fortfarande en av världens mest populära dramaserier. Vi har följt dess karaktärer då de givit sig ut på riskfyllda räddningsuppdrag, fallit offer för anhöriga som vill hämnas en förlorad släking, genomlevt virusepidemier och inte minst både funnit och förlorat sina livs kärlekar. Inget Grey’s Anatomy-fan glömmer kärlekshistiorien, och dess hjärtskärande avslut, mellan läkarkandidaten Izzie Stevens och hennes patient Denny Duquette. Eller det stormiga förhållande Meredith och McDreamy gått igenom och som inleddes samma minut som serien hade premiär.

Andra storserier
Under sommaren avrundar vi den fantastiska andra säsongen av Scandal – som återkommer med den tredje säsongen i höst. Vi drar igång tredje säsongen av nygifta Mike & Molly som liksom The Middle, Suburgatory, Cougar Town, Person of Interest och den klassiska Vegas-versionen av CSI är tillbaka till hösten.

Criminal Minds
Säsong 9 är tillbaka längre fram
Teamet i FBIs Behavioral Analysis Unit fortsätter att fokusera på USAs värsta seriemördare och arbetar för att upptäcka mönster som ingen annan ser. I säsongsfinalen av den åttonde säsongen ställs teamet mot the Replicator med fatala följder, avsnittet sänds i Kanal 5 13 juni. Serien är redan förnyad för en nionde säsong och återkommer till hösten.

Castle
Nya avsnitt startar 2 oktober 22.00
Deckarförfattaren Richard Castle kallas in för att hjälpa New York-polisen när en mördare kopierar handlingen i hans böcker. Med särskilt tillstånd från New Yorks borgmästare och förankring i New Yorks societet kliver han in i teamet under detektiv Kate Becketts ledning. Tredje säsongen sänds under sommaren och fjärde säsongen kommer i höst.