Var god vänta...
  • Du måste installera en plugin!
  • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
  • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen
  • Alla program är utan reklamavbrott (gäller ej direktsändningar).
  • Tillgång till hela Kanal 5 Play, Kanal 9 Play och Kanal 11 Plays utbud. Samma inloggningsuppgifter till samtliga kanaler.
  • Tillgång till samtliga kommande EM-kvalmatcher i fotboll.
  • CSI, Cougar Town, Resurrection och andra internationella storserier.
  • Tillgång till allt innehåll även via iPhone, iPad och Android.
  • Möjlighet att se programmen med högre bild- och ljudkvalitet.

Skaffa Premium 59 SEK/mån

ROLIGARE TV

Kanal 5 Play & kanal5.se - nu på en och samma sajt

Nu lanserar vi en helt ny webb.

Välkommen till en helt ny Kanal 5 Play! Hos oss kan du, precis som förut, se många av våra program online precis när du själv vill, men vi fyller också sajten med det bästa från gamla kanal5.se. Kanal 5 Play och kanal5.se är alltså från och med nu en och samma sajt. Sajten är precis lanserad så det kan tänka sig att du stöter på en barnsjukdom eller två. Tveka då inte at höra av dig till oss på tittarservice@sbstv.se

Vad är då nya Kanal 5 Play?

- Kanal 5 Play vill, precis som vår TV-kanal, vara bäst på roligare TV! Därför är Kanal 5 Play fokuserad på rörlig underhållning. Ambitionen är att bygga en tjänst som kombinerar det bästa från klassiska tv-kanalen – en ständig ström av underhållning, med det bästa från webb-TV – valfrihet.
- I Feeden samlar vi i realtid allt snack om programmen som sänds i TV. Du kan använda Feeden som en social extra skärm när du tittar på Kanal 5 via vanliga TV:n. Här samlar vi snack från stora sociala medier och kombinerar med inlägg som ger TV-tittandet ett mervärde.

Bli Premiumkund (för bara 59 kronor i månaden) så får du:

- Tillgång till ALLA våra tillgängliga program, inklusive utländska storserier som Grey's Anatomy, CSI, Once upon a time mfl. (Utbudet varierar med säsongen).
- Alla program i högsta möjliga upplösning (max 1600 kbps).
- Alla program utan avbrott för reklam.
- Tillgång till både svenska och utländska program i Kanal 5 Play-appen.

OBS!
Tittarserviceärenden kan du få hjälp med på Tittarservice & kundtjänst-sidan.
I formuläret ovan efterfrågar vi feedback som kan hjälpa oss förbättra Kanal 5 Play på längre sikt. Har du ett problem som du behöver hjälp med hänvisar vi dig till Tittarservice & kundtjänst-sidan.