Var god vänta...
  • Du måste installera en plugin!
  • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
  • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen
  • Alla program är utan reklamavbrott (gäller ej direktsändningar).
  • Tillgång till hela Kanal 5 Play, Kanal 9 Play och Kanal 11 Plays utbud. Samma inloggningsuppgifter till samtliga kanaler.
  • Tillgång till samtliga kommande EM-kvalmatcher i fotboll.
  • Grey's Anatomy, Cougar Town, Criminal Minds och andra internationella storserier.
  • Tillgång till allt innehåll även via iPhone, iPad och Android.
  • Möjlighet att se programmen med högre bild- och ljudkvalitet.

Skaffa Premium 59 SEK/mån

NYHET!

Ta med dig underhållningen i nya Kanal 5 Play-appen

Nu är den nya Kanal 5 Play-appen här. Ta del av 1000 timmar roligare TV, utländska storserier och häng med i snacket på sociala medier – allt i din iPhone, iPad eller Android-telefon.

En av de absoluta fördelarna med den nya Kanal 5 Play-appen är att du alltid kan ta TV-underhållningen med dig, oavsett var eller hur du tittar. Låt oss säga att du börjar titta på ett avsnitt av Partaj i din iPhone. Efter ett tag pausar du programmet och väljer att titta klart vid ett senare tillfälle - den här gången i din iPad eller på din dator. Här har du underhållningen med dig hela dagen, vart du en ska. Pausar du så pausar underhållningen också.

För alla Premiumkunder finns även flera internationella storserier i appen. Kanal 5 Play bjuder bland annat på på Criminal Minds, Grey’s Anatomy och CSI utan reklamavbrott. Ibland släpps dessutom avsnitten en vecka innan de visas i TV.

Alla gratismedlemmar kan naturligtvis se Kanal 5s svenska program och delta i snacket kring programmen via sociala medier.

Här laddar du ned den nya Kanal 5 Play-appen för iPhone och iPad »
Här laddar du ned den nya Kanal 5 Play-appen för Android-telefoner »