Var god vänta...
  • Du måste installera en plugin!
  • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
  • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen
  • Alla program är utan reklamavbrott (gäller ej direktsändningar).
  • Tillgång till hela Kanal 5 Play, Kanal 9 Play och Kanal 11 Plays utbud. Samma inloggningsuppgifter till samtliga kanaler.
  • Tillgång till samtliga kommande EM-kvalmatcher i fotboll.
  • Grey's Anatomy, Cougar Town, Criminal Minds och andra internationella storserier.
  • Tillgång till allt innehåll även via iPhone, iPad och Android.
  • Möjlighet att se programmen med högre bild- och ljudkvalitet.

Skaffa Premium 59 SEK/mån
Onsdagar 20.00

Tunnelbanan

Avsnitt 10: Kniv på perrongen

Ordningsvakterna Peter och Leo kallas till Skogås för att ta hand om en berusad yngling. Tunnelbanepolisen förbereder sig för att patrullera centralen under pågående Pride-festival. Andreas tar hand om en man som viftar med kniv på perrongen.

Sändes: 28 mars 2012

Avsnitt 9: Stockholms pulsåder

Tunnelbanan är Stockholms pulsåder. Över en miljon människor kliver varje dag på och av tunnelbanan för att ta sig till och från arbete, hem, skola, träning och uteliv. Vi följer personalen som arbetar under jord.

Sändes: 21 mars 2012

Avsnitt 8: En man har ramlat...

Ordningsvakterna Ankan och Danne plåstrar om en man som har ramlat på Skanstulls tunnelbanestation och blöder kraftigt. Vid Slussen har två klottrare precis lämnat perrongen och väktaren Tomas är dem hack i häl.

Sändes: 14 mars 2012

Avsnitt 7: Folkmassa ger sig på ordningsvakter

Tumult utbryter på Skärholmens tunnelbanestation och Lotta på trygghetscentralen skickar dit polisen när en folkmassa ger sig på ordningsvakterna.

Sändes: 7 mars 2012

Avsnitt 6: En dag i tunnebanan

Tunnelbanan är Stockholms pulsåder. Över en miljon människor kliver varje dag på och av tunnelbanan för att ta sig till och från arbete, hem, skola, träning och uteliv.

Sändes: 29 februari 2012

Avsnitt 5: Herman och Reine rycker ut efter larm

Vi möter tunnelbanepolisen. Ordningsvakterna Peter och Leo ska väcka en man och upptäcker att han blöder kraftigt. Anja och Katarina på Stadsmissionen ska hitta en mansom behöver sjukhusvård.

Sändes: 22 februari 2012

Avsnitt 4: Polisen jagar ficktjuvar

Danne och Ankan kallas in när polisen jagar ficktjuvar. Niclas på Trygghetscentralen får ett larm om en aggressiv man som hotar folk på Tvärbanan.

Sändes: 15 februari 2012

Avsnitt 3: Stockholms pulsåder

Andreas blir vittne när en påverkad man sparkar en stationsvärd i Norsborg. På T-centralen blir det rökutveckling och stationen måste utrymmas.

Sändes: 8 februari 2012

Avsnitt 2: En människa misstänkts ha blivit påkörd av ett tåg

Larnet går när man misstänker att en människa blivit påkörd av ett tåg. Tobias och Jonathan får syn på en yngling som försöker ta sig in i en stängd butik.

Sändes: 1 februari 2012

Avsnitt 1: Vakterna får fullt upp vid löningshelg

Underjordens hemliga liv blir tv-program när vi får följa människorna som försöker göra tunnelbanan till en säkrare plats för resenärerna.

Sändes: 25 januari 2012