Var god vänta...
  • Du måste installera en plugin!
  • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
  • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen

På TV idag - Lördag 1/11

06:05 Ultimate Spider-Man

Avsnitt 16, Säsong 2.

Peter Parker har fortfarande mycket att lära om att vara superhjälte. Nu får Peter chansen av Nick Fury att träna för att bli en riktig superhjälte och bli The Ultimate Spider-Man. Från 2013.

06:25 Gilmore Girls

Avsnitt 14, Säsong 7.

Rory återvänder till Yale där hon stiftar bekantskap med en trevlig ung man. Lorelai planerar en hundbegravning samtidigt som Christopher återvänder för att diskutera deras äktenskapliga problem. Vilka är egentligen hennes känslor för Luke? Från 2006.

07:15 Gilmore Girls

Avsnitt 15, Säsong 7.

Lorelai tar mod till sig och försöker berätta för sina föräldrar om sitt kraschade äktenskap. Rory är med på en pinsam födelsedagsmiddag för Logan. Från 2006.

08:20 Brothers & Sisters  

Avsnitt 12, Säsong 3.

Kitty går ut offentligt med sin avslöjande bok i ett tv-program. Sarah hamnar i stora ekonomiska svårigheter som hotar hennes vackra planer. Tommy slår sig ihop med Saul för att få bort Holly från familjens affärer. Från 2008-2009.

09:10 Carrie Diaries  

Avsnitt 6, Säsong 2.

Carrie kämpar med skrivkramp och Weaver försöker hjälpa henne men det går inte alls. Maggie och Sebastian får chockerande nyheter. Bennet flyttar till en farlig stadsdel och Walt tar till drastiska åtgärder för att vara säker. Från 2013.

10:05 Gordon's Kitchen Nightmares

Avsnitt 9, Säsong 7.

För tre år sedan öppnade Rosaria och hennes två söner restaurangen Bella Luna. Rosaria köpte restaurangen för att uppfylla sonen Gianfrancos dröm att bli kock. Men Bella Lunas framtid ser dyster ut på grund av Gianfrancos brist på erfarenhet i köket. Från 2014.

11:05 Extreme Couponing  

Avsnitt 12, Säsong 2.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

11:35 Top 20 Funniest

Avsnitt 2, Säsong 2.

Vilda, humoristiska och besynnerliga klipp. Vi ser de bästa snuttarna från nätet, hemfilmer, upptåg, övervakningsvideor och nyhetsbloopers. Alla med en sak gemensamt: de är hysteriskt roliga. Från 2014.

12:35 Roomservice  

Avsnitt 1, Säsong 19.

SÄSONGSSTART. Radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinnning ska designa, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön plats vid havet utanför Båstad. En villa som ska fungera för såväl den moderna familjen som det traditionella paret. Från 2014.

13:35 Arga snickaren  

Avsnitt 3, Säsong 12.

Patrik och Angelica bor med sina barn i ett hus utanför Norrtälje. De vill bygga ut för att få bättre plats för barnen. Dessvärre har Patrik råkat ut för en arbetsplatsolycka. Paret är i kris och om de inte får hjälp kommer relationen spricka. Från 2014.

14:35 Sveriges värsta bilförare  

Avsnitt 2, Säsong 6.

De usla bilförarna få öva på den svåra konsten att ta sig ut från en stormarknadsparkering, precisionskörning på vippbräda, och även en hinderbana. Från 2014.

15:35 Partaj

Avsnitt 5, Säsong 7.

Partaj firar 57-programsjubileum med stor gala. Skavlan får besök av Hillary Clinton, Jimmie Åkesson och den där franska nobelprisförfattaren. Camilla Läckberg går till psykologen. Carola får besök av kändisar i sitt biktbås. Putin firar FN-dagen. Från 2014.

16:35 Mom  

Avsnitt 22, Säsong 1.

Christy och Bonnie måste ta Alvin till akuten och måste dessutom hjälpa till när Violet ska föda barn. Christy försöker hantera att Bonnie kanske fortfarande har känslor för Alvin. Från 2013-2014.

17:05 The Big Bang Theory  

Avsnitt 3, Säsong 4.

Efter Sheldons uppbrott från Amy måste gänget ta sig an Sheldons besatta sökande efter icke-mänsklig vänskap, och de kallar in hans mor för att ingripa. Från 2010-2011.

17:30 The Big Bang Theory  

Avsnitt 4, Säsong 4.

Wolowitz försöker få hjälp av Penny, Katie Sackhoff och George Takei för att bli ihop med Bernadette igen. Raj och Sheldon bråkar om kontorsutrymmet när de arbetar tillsammans på ett projekt. Från 2010-2011.

18:00 Delvis molnigt    

Alla vet att storken levererar spädbarn, men var får storkarna bebisarna ifrån? Svaret finns uppe i stratosfären, där molnfolket skulpterar bebisar. Gus skapelser är riktiga konstverk och de levereras sen av hans lojala storkpartner Peck. Från 2009.

18:10 Upp  

Gamle Carl bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att Oskar, en överenergisk 8-årig scout, befinner sig på Carls veranda. Från 2009.

20:00 America's Funniest Home Videos

Avsnitt 37, Säsong 25.

Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. Från 2014.

20:35 America's Funniest Home Videos

Avsnitt 38, Säsong 25.

Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. Från 2014.

21:05 Café Bärs  

Avsnitt 2, Säsong 4.

Jocke och Pedda åker hem till Mark Levengood. Nicke och Kimpa sitter på kåken men gör allt för att visa gott uppförande. I Dobbens arkiv får vi se ett klipp från Double Lipzz i Sommarkrysset. Killarnas chef, Peter Settman, lanserar en ny glass. Från 2014.

21:35 Kick-Ass    

Dave Lizewski har gjort det många av oss drömt om att göra: Tagit klivet från en töntig tonåring till en stenhård superhjälte. Och det är enklare än du tror. Bara på med en mask och ner i långkalsongerna och... KICK ASS! Från 2010.

23:55 A Dangerous Man    

Efter 15 år bakom galler är den oskyldigt dömde Shane Daniels åter fri. När han blir vittne till en blodig uppgörelse där den ryska maffian är inblandad kastas han in i ett gisslandrama och måste kämpa mot skrupulösa gangstrar för att rädda en flicka. Från 2009.

01:45 Prime Suspect  

Avsnitt 7, Säsong 1.

En pojke på en förskola dör under mystiska omständigheter och Jane utreder. Från 2011.

02:50 Human Target  

Avsnitt 6, Säsong 2.

The Other Side of the Mall. Från 2010-2011.

03:35 Supernatural  

Avsnitt 19, Säsong 6.

Mommy Dearest. Från 2010.

04:15 Extreme Couponing  

Avsnitt 11, Säsong 2.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

04:35 Maniska samlare  

Avsnitt 14, Säsong 3.

Vi möter personer som tvångsmässigt samlar på föremål och som helt saknar förmåga att göra sig av med saker de inte behöver. Deras hem är fullkomligt överbelamrade med prylar som gör det näst intill omöjligt att bo där. Från 2011.

05:20 Happy Endings  

Avsnitt 5, Säsong 3.

Penny har träffat en ny kille men hjälmen hon måste ha på sig på grund av hjärnskakningen riskerar att sätta stopp för romantiken. Jane kämpar ihärdigt för att vara med i en "grabbklubb". Från 2012.

05:40 America's Funniest Home Videos

Avsnitt 37, Säsong 25.

Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. Från 2014.

06:05 Murdoch Mysteries

Avsnitt 8, Säsong 2.

En liten pojke som heter Alwyn Jones kommer till polisen och berättar att han bevittnat ett brott. Alwyn svär på han såg en jätteriddare och hörde en pistol avfyras. Murdoch utreder mordet på vetenskapsmannen Ezra Dolomore. Från 2009.

07:05 Husjägarna stylar om

Avsnitt 12, Säsong 1.

Phil Spencer är hemlig agent med ett uppdrag - att få fart på Storbritanniens fastighetsmarknad igen, ett hus i taget. Spencer går undercover och utreder svårsålda fastigheter, och ger sen kloka råd om hur man får sitt hem attraktivt för marknaden. Från 2012.

08:55 Frasier

När Roz träffar sin ofödda babys pappas föräldrar blir hon mycket oroad över ett karaktäristiskt ansiktsdrag som går i familjen - enorma näsor. Från 1996-1998.

09:20 The Office

Avsnitt 2, Säsong 9.

Bröllopsskålen av Pams före detta fästman Roy gör att Pam och Jim börjar leta dolda hemligheter i sitt förhållande. Dwight protesterar mot Nellies obligatoriska välgörenhetsinitiativ genom att stödja talibanerna. Från 2012.

09:50 SOS Alaska

Avsnitt 7, Säsong 3.

Här möter vi kustbevakningen som är baserad i Kodiak i Alaska. Vi följer elitgruppen som tar på sig farliga räddningsuppdrag i det tuffa klimatet i den nordligaste amerikanska delstaten. Från 2012.

10:50 The Secret Millionaire USA

Avsnitt 2, Säsong 3.

Bästa vännerna Chuck Runyon och Dave Mortensen driver tillsammans världens största fitnesskedja och lever till vardags ytterst välmående liv. Nu lämnar de fruar och barn för att leva inkognito i jakt på vardagshjältar i Oklahoma city. Från 2012.

11:50 The Secret Millionaire USA

Avsnitt 3, Säsong 3.

Entreprenörprofessorn och mångmiljonären Steve Kaplan från Chicago ska bege sig till ökända South Side i hemstaden Chicago. Där hoppas han träffa människor som kämpar mot oddsen och arbetar för att ge sitt område bättre förutsättningar. Från 2012.

12:50 American Pickers

Avsnitt 1, Säsong 3.

Danielle blir svartsjuk när killarna tar med Mikes unga brorson i stället för henne på jobbtripp. Killarna letar genom ett 14-rums hem från 1890-talet som har tillhört en berömd operasångare. Under tiden i butiken planerar Danielle att ge igen. Från 2011.

13:50 United States of Bacon

Avsnitt 3, Säsong 1.

Todd åker till Milwaukee och provar en jordnötssmörbaconburgare, och stannar på en bar med en daglig Bacon Happy Hour. I Kenosha besöker han ett matställe med monstruösa frukosttallrikar som kallas Garbage Platters. Från 2012.

14:20 United States of Bacon

Avsnitt 4, Säsong 1.

Todd åker till Chicago, hemstad för en av landets största baconfestivaler. Han stannar vid en 50-årig institution för att prova en jättepizza överfylld med extra bacon, och han designar en revolutionerande ny baconmaträtt, BL-Turtle Burger. Från 2012.

14:50 Secret Service Secrets

Avsnitt 2, Säsong 1.

Secret Service kämpar dygnet runt, året runt för att skydda presidenten. Här får vi en unik inblick i mordet på president Kennedy och mordförsöken på tidigare presidenter, och i organisationens utveckling och förändringar under flera årtionden. Från 2012.

15:50 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Avsnitt 3, Säsong 1.

Den lysande forskaren Dr Franklin Hall blir kidnappad och agent Coulson och hans team måste kämpa mot tiden för att hitta honom. Skye är deras enda hopp, och teamet tvingas kämpa till det yttersta när hela planen ställs på ända. Från 2013.

16:50 Murdoch Mysteries

Avsnitt 9, Säsong 4.

En man från New York blir skjuten på en spårvagn men ingen hörde skottet och Murdoch utreder. Tillbaka på stationen träffar han en väninna som är på väg till Niagarafallen för att gifta sig men problemet är att fästmannen är försvunnen. Från 2011.

17:50 Kommissarie Morse

Avsnitt 3, Säsong 4.

"Driven to Distraction". Jackie Thorn hittas bunden och knivhuggen till döds i sin lägenhet. Morse kopplas in och inser att mordet är en kopia av ett annat mord som skett en månad tidigare. Polisen utgår från att det är samme förövare. Från 1990.

20:00 Major Crimes

Avsnitt 17, Säsong 2.

En stor pangrea blir bokstavlig för en bilfirma när en av ägarna dödas av en bomb och teamet tar upp jakten på den skyldige. Rusty försöker hitta den som hotar honom och Sharon. Från 2013-2014.

21:00 Big Brother

Avsnitt 45, Säsong 9.

Deltagarna från Sverige och Norge ska bo tillsammans i det lyxiga Big Brother-huset i 100 dagar. Dygnet runt är de bevakade av kameror som finns överallt i huset. Den som till slut vinner finalen tar hem den rekordstora prissumman på 1 miljon kronor. Från 2014.

22:00 Saturday Night Live

Avsnitt 8, Säsong 39.

Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare. Från 2013-2014.

23:00 Murdoch Mysteries

Avsnitt 18, Säsong 7.

Julias pappa går bort och det leder till att hon upptäcker några familjehemligheter som hon helst inte skulle ha velat veta. Från 2014.

00:00 Criminal Minds

Avsnitt 16, Säsong 8.

Flera offer som har mördats på samma sätt som stalkaren Replicators offer hittas i Philadelphia, och BAU-teamet hoppas att det kan vara deras stora chans att gripa honom. Från 2012-2013.

00:55 The Listener

Avsnitt 5, Säsong 3.

Toby använder sina telepatiska krafter för att övervaka när Michelle jobbar under täckmantel för att sätta fast en våldsam liga som ägnar sig åt konststölder. Från 2012.

01:55 Ett fall för Dalziel & Pascoe

Avsnitt 9, Säsong 10.

Dalziel och Pascoe är poliser i en stad i Yorkshire. Dalziel är den äldre och bufflige med lång erfarenhet, Pascoe är den yngre och mer moderne. Tillsammans löser det omaka paret en aldrig sinande ström av grova brott. Från 2006.

03:05 Ett fall för Dalziel & Pascoe

Avsnitt 10, Säsong 10.

Dalziel och Pascoe är poliser i en stad i Yorkshire. Dalziel är den äldre och bufflige med lång erfarenhet, Pascoe är den yngre och mer moderne. Tillsammans löser det omaka paret en aldrig sinande ström av grova brott. Från 2006.

04:00 The Secret Millionaire USA

Avsnitt 2, Säsong 3.

Bästa vännerna Chuck Runyon och Dave Mortensen driver tillsammans världens största fitnesskedja och lever till vardags ytterst välmående liv. Nu lämnar de fruar och barn för att leva inkognito i jakt på vardagshjältar i Oklahoma city. Från 2012.

04:50 The Secret Millionaire USA

Avsnitt 3, Säsong 3.

Entreprenörprofessorn och mångmiljonären Steve Kaplan från Chicago ska bege sig till ökända South Side i hemstaden Chicago. Där hoppas han träffa människor som kämpar mot oddsen och arbetar för att ge sitt område bättre förutsättningar. Från 2012.

05:35 The Cleveland Show

Avsnitt 19, Säsong 3.

Cleveland Brown från serien Family Guy hamnar i sin barndomsstad i Virginia. Han träffar sin gamla high-schoolflamma Donna. De blir ett par, bildar familj och naturligtvis blir deras vardag full av missförstånd och galna äventyr. Från 2011-2012.

06:00 Kära Susan

Avsnitt 21, Säsong 4.

Susan Keane står på egna ben för första gången i sitt liv. Hon jobbar på tidningen The Gate och har precis fått en ny besvärlig chef och har ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1999-2000.

06:25 McLeods döttrar

Avsnitt 5, Säsong 6.

Några tuffa unga kvinnor driver en ranch i ödemarken i delstaten South Australia. Det är ett hårt jobb och inte blir det lättare av förvecklingar och kärleksproblem i deras privaliv. Från 2006.

07:15 McLeods döttrar

Avsnitt 6, Säsong 6.

Några tuffa unga kvinnor driver en ranch i ödemarken i delstaten South Australia. Det är ett hårt jobb och inte blir det lättare av förvecklingar och kärleksproblem i deras privaliv. Från 2006.

10:05 Förmiddag

Direktsänt tävlingsprogram. Från 2014.

11:05 The Bachelor

Avsnitt 1, Säsong 17.

Sean Lowe var en av friarna i The Bachelorette och nu är det hans tur att stå i centrum. Sean driver ett möbelföretag i Dallas. Han håller traditionella, kristna värderingar högt och hoppas få ett lika långt och lyckligt äktenskap som sina föräldrar. Från 2013.

12:05 The Bachelor

Avsnitt 2, Säsong 17.

Sean Lowe var en av friarna i The Bachelorette och nu är det hans tur att stå i centrum. Sean driver ett möbelföretag i Dallas. Han håller traditionella, kristna värderingar högt och hoppas få ett lika långt och lyckligt äktenskap som sina föräldrar. Från 2013.

12:50 The Bachelor

Avsnitt 3, Säsong 17.

Sean Lowe var en av friarna i The Bachelorette och nu är det hans tur att stå i centrum. Sean driver ett möbelföretag i Dallas. Han håller traditionella, kristna värderingar högt och hoppas få ett lika långt och lyckligt äktenskap som sina föräldrar. Från 2013.

13:55 The Bachelor

Avsnitt 4, Säsong 17.

Sean Lowe var en av friarna i The Bachelorette och nu är det hans tur att stå i centrum. Sean driver ett möbelföretag i Dallas. Han håller traditionella, kristna värderingar högt och hoppas få ett lika långt och lyckligt äktenskap som sina föräldrar. Från 2013.

14:50 Suburgatory

Avsnitt 8, Säsong 2.

Tessa och Dalia blir osams efter att Dalia fått en bil och Tessa en glass som uppmuntran för sina nationella prov. De bestämmer sig för att lösa sina meningsskiljaktigheter med en klassisk danstävling. Från 2012-2013.

15:15 Suburgatory

Avsnitt 9, Säsong 2.

George tar hand om Tessa när hon dragit ut sina visdomständer. Dallas har dåligt självförtroende i sin relation med George. Från 2012-2013.

15:40 Suburgatory

Avsnitt 10, Säsong 2.

George övertalar Noah och Fred att starta ett band för att få lite egentid. Tessa lär sig vad det innebär att vara ihop med en sportkille och revolterar. Från 2012-2013.

16:05 Hollywood Scandals

Avsnitt 9, Säsong 1.

Robert Downey, Jr var skandalernas namn och hamnade i en livsfarlig nedåtgående spiral. Men den hypnotiska skådespelaren förvandlades till enastående - och bevisade att det inte är omöjligt att återhämta sig från den mörkaste av Hollywoodskandaler. Från 2013.

17:05 Ultimate Shopper

Avsnitt 3, Säsong 2.

Kvällens fashionistas heter Stefanie, Kelly, Gill och Mimie. Från 2013.

18:05 The Bachelor

Avsnitt 8, Säsong 18.

Vackra Vietnam blir nästa resmål för Juan och hans elva friarinnor. Känslorna växer sig starkare och svartsjuka rasar när Juan väljer ut en av kvinnorna för en längre dejt. Från 2014.

20:00 Hart of Dixie

Avsnitt 22, Säsong 1.

George och Lemon förbereder sig inför sitt bröllop men det är en storm på väg mot Bluebell. Zoe tar skydd från stormen och hamnar i en lada med Wade. Från 2011-2012.

21:00 Miss Fisher's Murder Mysteries

Avsnitt 6, Säsong 2.

Phryne blir övertalad att leta efter en fotbollstränares turkeps men råkar istället hamna mitt i ett ruskigt mordfall. Från 2013.

22:15 Supernatural

Avsnitt 3, Säsong 10.

Sam fortsätter kämpa för att rädda Dean från Kains märke. Crowley inser att Deans demoniska framfart skapar bekymmer i helvetet, så han söker oväntat hjälp hos Castiel. Från 2014.

23:10 Halloween  

Som barn högg Michael Myers ihjäl flera personer. Nu har han varit tvångsinlagd på mentalsjukhus i många år. Nu står Halloween för dörren igen och Michael rymmer och återvänder för att mörda sin lillasyster Laurie, och alla som kommer i hans väg dör. Från 2007.

01:30 American Horror Story

Avsnitt 8, Säsong 1.

Efter att ha haft stora problem i äktenskapet flyttar Ben och Vivien Harper med sin dotter Violet till Los Angeles för att få en nystart. De bosätter sig i ett hus där flera mord har begåtts och som visar sig vara hemsökt. Från 2011.

02:30 Fråga Olle Dokumentären

Avsnitt 6, Säsong 3.

Titta, vi har sex! Vart i Sverige åker man för att ha sex i naturen med likasinnade? Reportern Wendy Rådström träffar 23-åriga Therese som driver ett eget telefonsexföretag och tvåbarnsmamman Emelie som går igång på att visa sig naken på nätet. Från 2008.

03:30 Sun, Sex and Suspicious Parents

Avsnitt 5, Säsong 1.

Vi följer inåtvände James som tror att han ska få en paus från sina överskyddande föräldrar och Jenn som firar betygen på grekiska ön Zante. Från 2011.

04:45 Once Upon a Time

Avsnitt 2, Säsong 4.

Elsa försöker desperat hitta sin syster Anna och råkar ställa till så att hon själv och Emma blir fångar i en isgrotta. Regina är deprimerad över det troliga uppbrottet från Robin Hood och håller sig borta från staden och Henry. Från 2014.

05:30 Kära Susan

Avsnitt 21, Säsong 4.

Susan Keane står på egna ben för första gången i sitt liv. Hon jobbar på tidningen The Gate och har precis fått en ny besvärlig chef och har ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1999-2000.

På TV imorgon - Söndag 2/11

06:05 Ultimate Spider-Man

Avsnitt 17, Säsong 2.

Peter Parker har fortfarande mycket att lära om att vara superhjälte. Nu får Peter chansen av Nick Fury att träna för att bli en riktig superhjälte och bli The Ultimate Spider-Man. Från 2013.

06:25 Gilmore Girls

Avsnitt 16, Säsong 7.

Rory får ett efterlängtat samtal från New York Times. Luke upptäcker att Liz och TJ försöker sälja hans båt. Från 2006.

07:15 Gilmore Girls

Avsnitt 17, Säsong 7.

Mia var surrogatmamma åt Lorelai i många år och nu vill hon att Lorelai ska komma på hennes bröllop. Rory och Logan grälar om hans omogna uppträdande efter företagskraschen. Från 2006.

08:20 Brothers & Sisters  

Avsnitt 13, Säsong 3.

Precis när Greenatopia får grönt ljus så släpper Sarahs affärspartner en överraskande nyhet. Nora återupptar en romans med en gammal kärlek. Från 2008-2009.

09:10 Carrie Diaries  

Avsnitt 7, Säsong 2.

Carrie blir chockad när hon får höra otäcka rykten om sig själv men Samantha har en plan för att fixa problemet. Walt griper in när Bennet känner sig utnyttjad vid en intervju. Från 2013.

10:10 Happy Endings  

Avsnitt 6, Säsong 3.

Jane kämpar för att komma på ett skämt som kan få hennes pappa att skratta på festen när man firar familjeföretagets tjugoårsjubileum. Dave upptäcker att Alex inte har berättat sina föräldrar att de är tillsammans igen. Från 2012.

10:35 Extreme Couponing  

Avsnitt 1, Säsong 3.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2012.

11:05 Maniska samlare  

Avsnitt 15, Säsong 3.

Vi möter personer som tvångsmässigt samlar på föremål och som helt saknar förmåga att göra sig av med saker de inte behöver. Deras hem är fullkomligt överbelamrade med prylar som gör det näst intill omöjligt att bo där. Från 2011.

12:05 Livet på BB

Avsnitt 12, Säsong 3.

Varje minut dygnet runt föds ett barn i England. Vi möter blivande föräldrar och personalen på ett BB i Leeds. Från 2012.

13:10 Hannah Montana: The Movie    

Miley Stewart kämpar för att hinna med skolan, vänner och sitt hemliga popstjärneliv. Hannah Montana blir allt mer populär och det håller på att ta över Mileys liv. Pappan tar med dottern hem till Crowley Corners för att hon ska få en dos verklighet. Från 2009.

15:10 Grey's Anatomy  

Avsnitt 4, Säsong 11.

Meredith fortsätter sökandet efter den oplanerade graviditeten i mammans dagböcker. Hennes minnen från den turbulenta tiden börjar återvända och hon ber Richard ge henne sista pusselbiten. Derek får en ledtråd till Merediths beteende från sin syster Från 2014.

16:05 How to Get Away with Murder  

Avsnitt 3, Säsong 1.

Annalise och hennes studenter hjälper en småbarnsmamma som anklagas av FBI för att vara inblandad i ett mord. Universitetets president ber Annalise att försvara en idrottsstjärna som kan vara inblandad i en kvinnas försvinnande. Från 2014.

17:05 Prinsessa    

I en småstad bor Maja, 18 år. Hennes dröm är att bli skådespelare. Men Maja är överviktig och socialt missanpassad. Erika Sohlman är dokumentärfilmare och i Maja ser hon ett utmärkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Från 2009.

19:00 Dessertmästarna  

Avsnitt 5, Säsong 2.

De tävlande får välja ingredienser åt varandra i snabbutmaningen, till mångas stora förtret. Sen kommer den mest beryktade av alla utslagstävlingar - stafetten. Stressnivåerna når nya höjder när de ska göra en dessertbuffé med Halloweentema. Från 2014.

20:00 Gordon's Kitchen Nightmares

Avsnitt 10, Säsong 7.

Gordon återvänder till några av sina värsta och jobbigaste restauranguppryckningar för att se hur det har gått för dem. Från 2014.

21:00 Partaj  

Avsnitt 6, Säsong 7.

Programledaren Annika Lantz är gäst. Från 2014.

22:00 Café Bärs  

Avsnitt 3, Säsong 4.

Den 2 november är Kennedy Bakircioglüs födelsedag och grabbarna uppvaktar med tårta. Det är Halloweentema med spöken i baren och halloweenpyssel. Dobben bjuder på klipp från skräckfilmen "Ölien - i rymden kan ingen höra dig dricka" med Kalle Moraeus. Från 2014.

22:30 David Blaine: Beautiful Struggle  

Här avslöjas inspirationskällan bakom magikern David Blaines ökända och legendariska uthållighetskonst. Vi får veta varför han utför sina stunts, vad som driver honom, och får veta mer om hans möten med storheter som Evel Knievel och Kobe Bryant. Från 2010.

23:25 Criminal Minds  

Avsnitt 21, Säsong 9.

En rad riktade kidnappningar inträffar nära Memphis och BAU-teamet letar efter en gemensam nämnare hos offren och ett motiv som kan leda till gärningsmannen. Samtidigt är Savannah missnöjd med att Morgan reser så mycket i jobbet. Från 2013-2014.

00:20 2 1/2 män  

Avsnitt 10, Säsong 1.

För att försöka bevisa för sin flickvän att han är en bra familjefar bjuder Charlie hem sin gamla flickvän Lisa på thanksgiving-middag. Från 2003-2004.

00:50 2 1/2 män  

Avsnitt 11, Säsong 1.

Alan råkar stöta på Judith och hennes nya pojkvän och han bestämmer sig för att bättra på sitt utseende för att kunna ge sig ut på dejtingmarknaden igen. Från 2003-2004.

01:20 Ska vi göra slut?  

Avsnitt 1, Säsong 1.

PREMIÄR. Nina och Joe i Älmhult har fastnat i en spiral av svartsjuka, tjat, såpor och dåligt ölsinne och väntar sitt första gemensamma barn. Nina tycker inte att Joe hjälper till hemma och Joe är svartsjuk. Filip & Fredrik försöker reda ut vad problemet är. Från 2014.

02:20 A Mighty Wind    

När folkmusikens ikon, Irving Steinbloom, gick bort lämnade han inte bara ett musikarv efter sig utan även en familj full av artister. Irvings son Jonathan sätter ihop en minneskonsert där flera av medlemmarna i Steinblooms "musikfamilj" medverkar. Från 2003.

04:00 Human Target  

Avsnitt 7, Säsong 2.

A Problem Like Maria (1). Från 2010-2011.

04:50 Pensionärsjävlar USA med Betty White  

Avsnitt 3, Säsong 1.

Dolda kameran-humor med intet ont anande personer som råkar ut för busiga pensionärer som beter sig som pensionärer inte brukar göra. Programledare i den här amerikanska versionen är Betty White, känd från komediserien Pantertanter. Från 2012.

05:15 Pensionärsjävlar USA med Betty White  

Avsnitt 4, Säsong 1.

Dolda kameran-humor med intet ont anande personer som råkar ut för busiga pensionärer som beter sig som pensionärer inte brukar göra. Programledare i den här amerikanska versionen är Betty White, känd från komediserien Pantertanter. Från 2012.

05:40 Happy Endings  

Avsnitt 6, Säsong 3.

Jane kämpar för att komma på ett skämt som kan få hennes pappa att skratta på festen när man firar familjeföretagets tjugoårsjubileum. Dave upptäcker att Alex inte har berättat sina föräldrar att de är tillsammans igen. Från 2012.

06:05 Murdoch Mysteries

Avsnitt 9, Säsong 2.

I jakten på en skurk ramlar Murdoch från en stege och hamnar i sjuksängen. Då blir han övertygad om att han hör folk slå i väggarna men han ser aldrig någon. Crabtree blir befordrad och ska utreda ett mord men enda vittnet är en papegoja. Från 2009.

07:05 Secret Service Secrets

Avsnitt 2, Säsong 1.

Secret Service kämpar dygnet runt, året runt för att skydda presidenten. Här får vi en unik inblick i mordet på president Kennedy och mordförsöken på tidigare presidenter, och i organisationens utveckling och förändringar under flera årtionden. Från 2012.

09:05 Frasier

Frasier och Niles begrundar sina eländiga kärleksliv och arrangerar ett singelparty för att avhjälpa sin nöd. Pappa Martin färgar håret och får vara med om en remarkabel upplevelse. Från 1996-1998.

09:30 Saturday Night Live

Avsnitt 8, Säsong 39.

Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare. Från 2013-2014.

10:30 Husjägarna stylar om

Avsnitt 13, Säsong 1.

Phil Spencer är hemlig agent med ett uppdrag - att få fart på Storbritanniens fastighetsmarknad igen, ett hus i taget. Spencer går undercover och utreder svårsålda fastigheter, och ger sen kloka råd om hur man får sitt hem attraktivt för marknaden. Från 2012.

11:35 Louis Theroux: Glöm inte att du älskar mig

Ålderstigna amerikaner drömmer om ett lugnt liv som pensionärer, men statistiken visar att majoriteten av pensionärerna i USA antingen kommer lida av demens eller vårda en anhörig med demens på ålderns höst. Louis träffar demenssjuke Gary. Från 2012.

12:50 Dog and Beth: On the Hunt

Avsnitt 22, Säsong 1.

Världens mest berömda prisjägare, Dog och Beth Chapman, ger sig ut på resa. Tillsammans med sonen Leland lämnar de Hawaii för att hjälpa och råda andra prisjägare och borgensföretag över hela landet i jakten på USAs farligaste brottslingar. Från 2013.

13:45 SOS Alaska

Avsnitt 8, Säsong 3.

Här möter vi kustbevakningen som är baserad i Kodiak i Alaska. Vi följer elitgruppen som tar på sig farliga räddningsuppdrag i det tuffa klimatet i den nordligaste amerikanska delstaten. Från 2012.

14:45 Grand Designs Australien

Avsnitt 1, Säsong 2.

Nick och Anna McKimm har nästan gjort till en hobby att renovera, sälja och flytta vidare. Men med tre små barn är de redo att bosätta sig permanent och bygga sitt drömhem. En modernistisk, 60-talsinspirerad bostad i Melbourne-förorten, Brighton. Från 2012.

15:50 American Pickers

Avsnitt 2, Säsong 3.

Sakletarna Mike och Frank kan konsten att hitta ovärderliga samlarobjekt i fallfärdiga lador och på vildvuxna bakgårdar. Med hjälp av researchern Danielle besöker de samlare, rotar i containrar och knackar på hos ålderstigna bönder. Från 2011.

16:50 Gordon's Kitchen Nightmares

Avsnitt 8, Säsong 7.

En familjeägd medelhavsrestaurang i Redondo Beach, Kalifornien, har massor av småproblem och maten håller inte måttet. Forts från föregående avsnitt. Från 2014.

17:50 Top Gear: Top 41

Avsnitt 7, Säsong 1.

Richard Hammond presenterar de 41 bästa och mest minnesvärda ögonblicken från världens största motorserie, Top Gear. De gyllene höjdpunkterna har valts av Top Gear-teamet och vi får se många och varierande klipp från den berömda serien. Från 2013.

19:00 United States of Bacon

Avsnitt 5, Säsong 1.

I Portland sätter Todd tänderna i en monstruös sandwich som kallas Filler, med bacon, ägg och ost på en hamburgare. Han besöker också en lokal restaurang som har en legendarisk sidfläsksmörgås. Från 2012.

19:30 United States of Bacon

Avsnitt 6, Säsong 1.

Todd är i Kaliforniens Bay Area och upptäcker Harlan Sanders ursprungliga stekt kyckling-recept, sen kycklingsteker han något ännu mer originellt. Todd tittar in på en BBQ som är känd för sin roterande meny av experimentella baconrätter. Från 2012.

20:00 Moonshiners

Avsnitt 13, Säsong 2.

Moonshiners-gänget träffas i en avskild stuga för en intervju med producenten Matthew Ostrom. De talar om kollisioner med lagen, varför de släppte in kamerorna i sina liv, dynamit-tillverkning och avslöjar gamla brännerimetoder. forts i nästa avsnitt. Från 2012.

21:00 Sons of Anarchy

Avsnitt 4, Säsong 7.

Ett tidigare försök att hjälpa en bundsförvant leder till allvarliga problem med en annan. Från 2014.

22:10 The Walking Dead

Avsnitt 1, Säsong 5.

Efter att ha insett att Terminus inte var något annat än en fälla måste Rick och hans grupp göra allt de kan för att lyckas fly. Från 2014.

23:05 Flashpoint

Avsnitt 15, Säsong 4.

Sams syster blir hotad och då blandar sig Spike i för att hjälpa henne, men då hamnar han snart i livsfara. Från 2011.

00:00 Telefonpiraterna

Avsnitt 2, Säsong 1.

Telefonpiraterna tar busringandet till en ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har bildsatt materialet. Från 2011.

00:30 Lilla Al-Fadji show

Avsnitt 2, Säsong 1.

Artisten Petter gästar studion och gör ett fabulöst musikaliskt samarbete med Lilla Al-Fadji. Från 2011.

01:00 Hannibal

Avsnitt 6, Säsong 1.

Dr Abel Gideon är patient på ett sjukhus för allvarligt störda brottslingar och han dödar en sjuksköterska och hävdar att han är mördaren "Chesapeake Ripper". Will och Jack tvivlar men Gideon har information som bara mördaren kan känna till. Från 2013.

01:55 Major Crimes

Avsnitt 17, Säsong 2.

En stor pangrea blir bokstavlig för en bilfirma när en av ägarna dödas av en bomb och teamet tar upp jakten på den skyldige. Rusty försöker hitta den som hotar honom och Sharon. Från 2013-2014.

02:50 Ett fall för Dalziel & Pascoe

Avsnitt 1, Säsong 11.

Dalziel och Pascoe är poliser i en stad i Yorkshire. Dalziel är den äldre och bufflige med lång erfarenhet, Pascoe är den yngre och mer moderne. Tillsammans löser det omaka paret en aldrig sinande ström av grova brott. Från 2006-2007.

03:45 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Avsnitt 3, Säsong 1.

Den lysande forskaren Dr Franklin Hall blir kidnappad och agent Coulson och hans team måste kämpa mot tiden för att hitta honom. Skye är deras enda hopp, och teamet tvingas kämpa till det yttersta när hela planen ställs på ända. Från 2013.

04:30 Top Gear: Top 41

Avsnitt 7, Säsong 1.

Richard Hammond presenterar de 41 bästa och mest minnesvärda ögonblicken från världens största motorserie, Top Gear. De gyllene höjdpunkterna har valts av Top Gear-teamet och vi får se många och varierande klipp från den berömda serien. Från 2013.

05:30 The Cleveland Show

Avsnitt 20, Säsong 3.

Cleveland Brown från serien Family Guy hamnar i sin barndomsstad i Virginia. Han träffar sin gamla high-schoolflamma Donna. De blir ett par, bildar familj och naturligtvis blir deras vardag full av missförstånd och galna äventyr. Från 2011-2012.

06:00 Kära Susan

Avsnitt 22, Säsong 4.

Susan Keane står på egna ben för första gången i sitt liv. Hon jobbar på tidningen The Gate och har precis fått en ny besvärlig chef och har ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1999-2000.

06:25 McLeods döttrar

Avsnitt 7, Säsong 6.

Några tuffa unga kvinnor driver en ranch i ödemarken i delstaten South Australia. Det är ett hårt jobb och inte blir det lättare av förvecklingar och kärleksproblem i deras privaliv. Från 2006.

07:15 McLeods döttrar

Avsnitt 8, Säsong 6.

Några tuffa unga kvinnor driver en ranch i ödemarken i delstaten South Australia. Det är ett hårt jobb och inte blir det lättare av förvecklingar och kärleksproblem i deras privaliv. Från 2006.

10:05 Förmiddag

Direktsänt tävlingsprogram. Från 2014.

11:05 Accidentally on Purpose

Avsnitt 1, Säsong 1.

Billie bor i San Francisco och träffar den yngre Zack på en bar. De tillbringar natten tillsammans. Snart upptäcker Billie att hon är gravid. Hon och Zack bestämmer sig för att uppfostra barnet tillsammans och bo ihop i ett platoniskt förhållande. Från 2009-2010.

11:30 Hellcats

Avsnitt 1, Säsong 1.

Marti Perkins är en smart juridikstudent men när hennes stipendium dragits in inser hon att enda sättet för henne att kunna fortsätta studierna är att ta en plats i Hellcats, skolans cheerleadingtrupp, och få stipendiet som följer med det. Från 2010-2011.

12:25 Biggest Loser

Avsnitt 7, Säsong 12.

Efter åratal av misslyckade dieter och verkningslösa träningsprogram ska överviktiga personer med hjälp av tränare och experter tävla för att nå sin idealvikt och leva hälsosamt. De får en chans att vinna priser och bli stolta över sig själva. Från 2011.

13:15 Biggest Loser

Avsnitt 8, Säsong 12.

Efter åratal av misslyckade dieter och verkningslösa träningsprogram ska överviktiga personer med hjälp av tränare och experter tävla för att nå sin idealvikt och leva hälsosamt. De får en chans att vinna priser och bli stolta över sig själva. Från 2011.

14:10 Ultimate Shopper

Avsnitt 3, Säsong 2.

Kvällens fashionistas heter Stefanie, Kelly, Gill och Mimie. Från 2013.

15:05 Suburgatory

Avsnitt 11, Säsong 2.

Yakult är deprimerad och Dallas och Yoni tar sitt ansvar och lägger sig i så mycket de kan. Shay-familjen ber Tessa att ordna en dejt åt Lisa. Från 2012-2013.

15:30 Suburgatory

Avsnitt 12, Säsong 2.

Dallas får veta att en del av hennes egendom är i East Chatswin och då sparkar countryklubben ut henne och Dalia måste byta skola, Tessa blir producent på Chatswin-gymnasiets TV-show. Från 2012-2013.

16:00 The Face

Avsnitt 3, Säsong 1.

Modellerna Naomi Campbell, Coco Rocha och Karolina Kurkova handplockar 12 modellaspiranter som de coachar. I varje avsnitt måste en modell lämna tävlingen och coacherna kommer att göra allt för att just en av deras tjejer blir kvar som segrare. Från 2013.

17:00 Breaking Amish

Avsnitt 5, Säsong 1.

Fem unga vuxna lämnar sina restriktiva amish-samhällen. De åker till New York City där de tidigare så beskyddade ungdomarna börjar experimentera med alkohol, nattliv och förhållanden. De får uppleva glädje, drama och sorg. Från 2012.

18:00 Stitch Me, Lift Me, Tuck Me

Avsnitt 7, Säsong 1.

Harley Street Skin Clinic är en av Londons mest exklusiva skönhetskliniker. Klinikchefen Lesley Reynolds driver kliniken tillsammans med maken Dr Aamer Khan och arbetar dygnet runt för att ge klinikens rika och berömda klienter allt de vill ha. Från 2013.

19:00 Real Housewives of New York

Avsnitt 7, Säsong 6.

Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor. Från 2014.

20:00 The Bachelor

Avsnitt 9, Säsong 18.

Nya Zeeland är nästa stopp på resan. Juan och hans åtta friarinnor provar extremsport och besöker inspelningsplatsen för The Hobbit. Fler än Juan har tuffa beslut att fatta inför rosceremonin. Från 2014.

21:55 Fråga Olle Dokumentären

Avsnitt 8, Säsong 3.

Kurser och aktiviteter för singlar finns det gott om. I England har Wendy Rådström besökt en eventfirma som ordnar dejter. Det spelar ingen roll hur galna önskemål man har. Gustavo och Victor håller kurser baserade på Neil Strauss bok "The Game". Från 2008.

22:55 Sun, Sex and Suspicious Parents

Avsnitt 6, Säsong 1.

Kiran och Rhys drar till Magaluf, helt ovetandes om att föräldrarna ser allt de gör. Från 2011.

00:10 Devious Maids

Avsnitt 11, Säsong 2.

Marisol konfronterar Opal om Nicholas olycka och hotar att skvallra för polisen. Rosie fortsätter att utreda sina misstankar om Reggie. Carmen försöker hjälpa Spence när hans drickande börjar påverka hans jobb. Adrian får veta sanningen om Tony. Från 2014.

01:05 Arrow

Avsnitt 17, Säsong 2.

Helena Bertinelli återvänder till Starling för att döda sin far Frank, som har gripits av polisen. Laurel erbjuds att få tillbaka sitt gamla jobb om hon sköter åtalet mot Frank. Oliver säger till Roy att han måste göra slut med Thea på grund av sina vredesutbrott. Från 2013-2014.

02:00 CSI Miami

Avsnitt 10, Säsong 10.

En hel familj försvinner spårlöst och Horatio och teamet gör allt för att hitta dem, döda eller levande. Från 2011-2012.

03:00 CSI Miami

Avsnitt 11, Säsong 10.

CSI-teamet hamnar i den sjaskiga världen av skönhetstävlingar för barn när en mamma till en tävlande blir mördad. Från 2011-2012.

03:55 Våra pinsamma kroppar

Avsnitt 8, Säsong 5.

Människokroppen är komplicerad och inte alltid så vacker. Alla har vi kroppsdelar som vi inte är nöjda med. Vi möter människor som lider av åkommor och sjukdomar som är mer eller mindre pinsamma att tala öppet om. Från 2012.

04:55 Real Housewives of New York

Avsnitt 7, Säsong 6.

Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor. Från 2014.

05:40 Kära Susan

Avsnitt 22, Säsong 4.

Susan Keane står på egna ben för första gången i sitt liv. Hon jobbar på tidningen The Gate och har precis fått en ny besvärlig chef och har ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1999-2000.