Var god vänta...
 • Denna video kräver en plugin!
 • Denna video kräver av rättighetsskäl en plugin.
  Webbläsaren Chrome har från version 42, som släpptes 14 april, inte längre stöd för plugin-program. Eftersom du använder denna version så har du följande alternativ:
  1.Använd en annan webbläsare.
  2.Du kan tvinga Chrome att aktivera stöd för plugins igen, genom följande steg:
  • Öppna sidan med avancerade inställningar genom att klista in följande länk i adressfältet:
   chrome://flags#enable-npapi
  • Tryck på den blå Aktivera knappen i sektionen "Aktivera NPAPI" som syns längst upp på sidan
  • Starta om din webbläsare
  • Om du inte sedan tidigare har installerat plugin-programmet Widevine måste du nu göra det.
   Gå till följande sida för att installera Widevine
  • Efter att du installerat Widevine måste du igen starta om din webbläsare
  2.Du kan tvinga Chrome att aktivera stöd för plugins igen.
 • Detta program kräver en plugin.
Mer info
 • Du måste installera en plugin!
 • Detta program kräver av rättighetsskäl en plugin som heter Widevine. Widevine är ett så kallat DRM-skydd som skyddar mot otillåten nedladdning och kopiering av innehåll. När du trycker på Installera öppnas ett nytt fönster. Följ instruktionerna där och när du är klar kan du trycka på Fortsätt titta på denna sida. Om det inte fungerar så prova att starta om din webbläsare och gå tillbaka till detta program.
Installera Fortsätt titta Nej, visa något annat
 • Detta program kräver en plugin.
Mer info
Denna video kräver ett plugin som heter Widevine.
Det kan vara så att du måste godkänna att denna plugin får användas.
Leta efter en gul ruta längst ner i detta fönster och godkänn där att Widevine får användas.
Har du just gjort detta så tryck på Försök igen.
Försök igen

På TV idag - Söndag 19/4

06:00 Ultimate Spider-Man

Avsnitt 15, Säsong 2.

Peter Parker har fortfarande mycket att lära om att vara superhjälte. Nu får Peter chansen av Nick Fury att träna för att bli en riktig superhjälte och bli The Ultimate Spider-Man. Från 2013.

06:25 Gilmore Girls

Avsnitt 10, Säsong 5.

Marty avslöjar för Rory att både han och Logan är kära i henne. Miss Patty firar 40 år i show business samma dag som Luke sörjer sin döde far. Från 2004-2005.

07:20 ANT - Avancerad ny talang

Avsnitt 26, Säsong 1.

Det musikaliska underbarnet Chyna Parks deltar i det prestigefyllda programmet Avancerad Ny Talang på en skola för talangfulla barn. Hon blir bästa vän med klasskompisarna från A.N.T., Olive och Fletcher och lurar ut dem på oförglömliga äventyr. Från 2011.

07:45 The Neighbors

Avsnitt 2, Säsong 1.

Larry och Jackies barn vill gå i den vanliga skolan för människor, så familjen Weaver tar med dem till köpcentret för att hjälpa dem köpa kläder. Från 2012-2013.

08:10 90210

Avsnitt 1, Säsong 1.

Familjen Wilson flyttar till Beverly Hills när pappan, Harrison Wilson, får jobb som rektor på West Beverly Hills High School. Familjen Wilsons barn, Annie och Dixon börjar på skolan. Fristående fortsättning på populära TV-serien Beverly Hills 90210. Från 2008-2009.

09:05 Brothers & Sisters

Avsnitt 7, Säsong 5.

Justin blir plötsligt mycket mer intresserad av Hollys tillfrisknande när han lär känna en speciell sjuksköterska på sjukhuset. Noras radiokollega, psykiatern Dr Karl, finner sin väg in i Noras hjärta när han hjälper Sarah och Kitty lösa lite systerligt käbbel. Från 2010-2011.

10:00 Livet på BB

Avsnitt 14, Säsong 3.

Varje minut dygnet runt föds ett barn i England. Vi möter blivande föräldrar och personalen på ett BB i Leeds. Från 2012.

11:05 Extreme Couponing

Avsnitt 3, Säsong 1.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

11:35 Extreme Couponing

Avsnitt 4, Säsong 1.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

12:05 Chrisley Knows Best

Avsnitt 3, Säsong 2.

Det är fars dag och Chrisley-barnen planerar en perfekt dag för Todd, men deras ljusa idé att åka till en nöjespark slår bakut. Från 2014.

12:35 Chrisley Knows Best

Avsnitt 4, Säsong 2.

Todd och Julie vill skära ner på ägodelar. Familjen är inte imponerad av att Todd försöker kontrollera allt. Från 2014.

13:05 Biggest Loser

Avsnitt 3, Säsong 15.

Deltagarna blir förvånade när gymmet står tomt och utmaningen blir att lära sig att träna utan maskiner. Det blir tårar och skratt när deltagarna får prata med sina nära. Från 2013-2014.

14:05 Grey's Anatomy

Avsnitt 18, Säsong 11.

Ett studiebesök av en skola på sjukhuset får en dramatisk vändning när barnen får se två skadade poliser komma in på akuten. Stephanie blir intresserad av en av de vuxna följeslagarna. Amelia grubblar på sina känslor för Owen. Från 2014-2015.

15:05 True Tori

Avsnitt 4, Säsong 1.

Rykten har gått och tabloiderna har spekulerat om Tori Spellings och Dean McDermotts äktenskap. Tori har beslutat sig för att tillåta kamerorna att följa hennes liv och vardag för att visa den verkliga ofiltrerade historien där hon tar upp allt. Från 2014.

16:00 Real Housewives of New Jersey

Avsnitt 17, Säsong 5.

Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer som har mer pengar än stil, och gott om tid att intrigera och skapa dramatik i sin vardag. Från 2013.

17:00 United States of Cakes

Avsnitt 2, Säsong 1.

Roy kastar sig in i den underbara världen av amerikanska frukostar. I Los Angeles tar han med oss till det galet populära the Griddle Café där han äter gigantiska amerikanska pannkakor. Hemma i Stockholm får han besök av bagarvännen Sebastien Boudet. Från 2015.

18:00 Ullared - jakten på storsäljaren

Avsnitt 2, Säsong 1.

Vi får se uppfinningar av alla de slag, allt från blixtlåshållare till en halv handduk, och även presenteras för vad som kan bli årets boll-innovation: "Swing ping-pong". Från 2015.

19:00 Berg & Meltzer i Europa

Avsnitt 6, Säsong 2.

Tjejerna fortsätter runt England. De deltar i tornerspel och möter "The Black Knight" och smakar världens starkaste curry. Nästa destination är Grekland och de börjar i Aten där de ska fånga fisk med spjut - en utflykt som inte blir som de tänkt sig. Från 2015.

20:00 Castle

Avsnitt 21, Säsong 5.

Beckett hamnar i livsfara när hon kliver på en tryckkänslig bomb. Medan teamet desperat söker efter ett sätt att desarmera bomben försöker Castle distrahera Beckett genom att diskutera vem som föll för vem först. Från 2012-2013.

21:00 Partaj

Avsnitt 7, Säsong 8.

Det superaktuella humorprogrammet. Vi får veta sanningen om kändisarna det pratas om, tv-programmen det tittas på och hur det går för regeringen med en decemberöverenskommelse innanför västen. Vi får även veta vem Anna Kinberg Batra egentligen är. Från 2015.

22:00 Sånt är livet

Avsnitt 7, Säsong 1.

SÄSONGSSTART. Ämnet är Vett & etikett. Jägarna Magic & Wolf fiskar gädda och råkar ut för det som inte får hända på sjön. Naturhistoriska riksmuseet granskas av den undersökande journalisten Bosse, den nervöse Stefan går på superviktig affärsmiddag. Från 2014.

22:30 The Carbonaro Effect

Avsnitt 13, Säsong 1.

Michael Carbonaro är en skicklig och erfaren magiker. Här utför han roliga upptåg och magiska trick på intet ont anande människor i vardagssituationer, allt inför dold kamera. Från 2014.

23:00 Criminal Minds

Avsnitt 10, Säsong 10.

BAU-teamet kallas till Salt Lake City i Utah för att lösa ett trippel-mord. Under utredningen upptäcker de att en förrymd mördare kan ha kopplingar till gärningsmannen och att han kan vara ett bekant ansikte. Från 2014-2015.

23:55 Stalker

Avsnitt 14, Säsong 1.

En stalker terroriserar en badvakt och Beth och Jack gör allt för att sätta stopp för gärningsmannen. Från 2014.

00:50 Person of Interest

Avsnitt 5, Säsong 1.

En domares son blir kidnappad och Reese och Finch försöker hjälpa honom, men domaren är inte intresserad eftersom han tror att det är farligt för hans son. Från 2011-2012.

01:50 Hannibal

Avsnitt 5, Säsong 1.

Jack, Will och teamet kommer till en mordplats där de två offren har fått skinnet på ryggen bortskuret och omskapat till änglavingar. Hannibals hypotes är att en hjärntumör skapar våldsamma hallucinationer hos mördaren. Från 2013.

02:45 Episodes

Avsnitt 6, Säsong 2.

I ett försök att bättra på tittarsiffrorna vill bolagschefen Merc att Matt ska be en av sina gamla Vänner-kollegor att vara med i ett avsnitt av serien. Matt ber Sean och Beverly att skriva ett tal åt honom till en stor gala. Från 2012.

03:15 The Cleveland Show

Avsnitt 6, Säsong 4.

Cleveland upptäcker att maten som serveras på härbärget för hemlösa är bättre än hemma så han låtsas vara hemlös. Den chauvinistiske butiksägaren Harris Grundle anställer Roberta men vill att de kvinnliga anställda ska ha sexiga tomtedräkter. Från 2012-2013.

03:35 The Life & Times of Tim

Avsnitt 6, Säsong 3.

Här möter vi den vanliga hårt arbetande Tim. Han är duktig på att hamna i pinsamma situationer, och trots att förväntningarna från omgivningen är mycket låga lyckas han inte ens nå upp till dessa. Från 2011.

04:05 House Swap

Avsnitt 14, Säsong 1.

Människor som permanent vill byta sitt nuvarande hem mot sitt drömboende får hjälp av fastighetsexperter. Det kan t ex vara personer som behöver större boende eller som vill byta stad mot land. Från 2009.

04:50 Chloe Kings nio liv

Avsnitt 10, Säsong 1.

Chloe King är en vanlig tonårstjej tills hon upptäcker att hon har kattliknande superkrafter. Men samtidigt som hennes superkrafter utvecklas börjar någon förfölja henne. Hon inser att hon är den utvalda, det är meningen att hon ska skydda sitt folk. Från 2011.

05:35 The Carbonaro Effect

Avsnitt 13, Säsong 1.

Michael Carbonaro är en skicklig och erfaren magiker. Här utför han roliga upptåg och magiska trick på intet ont anande människor i vardagssituationer, allt inför dold kamera. Från 2014.

06:05 American Pickers

Avsnitt 5, Säsong 1.

Mike skadar ryggen men har inte råd att ta ledigt för att bli frisk. Killarna gör ett stort misstag när de utforskar en 92-årig Iowa-bondes samling. Från 2010.

07:05 Airways

Avsnitt 7, Säsong 3.

Vi möter personal och passagerare och får uppleva den mycket skiftande vardagen på flygbolaget Tiger Airways. Allt kan hända och personalen får slita hårt för att göra passagerarna nöjda. Från 2011.

07:30 Airways

Avsnitt 8, Säsong 3.

Vi möter personal och passagerare och får uppleva den mycket skiftande vardagen på flygbolaget Tiger Airways. Allt kan hända och personalen får slita hårt för att göra passagerarna nöjda. Från 2011.

08:50 Saturday Night Live

Avsnitt 17, Säsong 40.

Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare. Från 2014.

09:50 Gold Divers

Avsnitt 1, Säsong 2.

Varje sommar när isen smälter i Nome i Alaska ger sig en handfull lycksökare ut på guldjakt på bottnen av Berings hav. Vi följer de människor som tillbringar många timmar på den iskalla havsbottnen i jakt på guld från specialbyggda oljeplattformar. Från 2013.

10:50 Doc Martin

Avsnitt 4, Säsong 3.

Martin vill inte gå på en födelsedagsfest som konstapel Penhale anordnar. Martin blir chockad när han upptäcker sin moster Joan med en yngre man i en intim situation. Från 2007.

11:50 American Pickers

Avsnitt 6, Säsong 1.

Mike och Frank slår vad om vem som är den bästa samlaren och förloraren ska städa den illaluktande och smutsiga skåpbilen. Killarna träffar "Mole Man" Ron, en samlare som har en handbyggd underjordisk lya. Från 2010.

12:50 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 26, Säsong 6.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2010-2011.

13:20 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 27, Säsong 6.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2010-2011.

13:50 Pensionärsjävlar USA med Betty White

Avsnitt 1, Säsong 1.

Dolda kameran-humor med intet ont anande personer som råkar ut för busiga pensionärer som beter sig som pensionärer inte brukar göra. Programledare i den här amerikanska versionen är Betty White, känd från komediserien Pantertanter. Från 2012.

14:20 Pensionärsjävlar USA med Betty White

Avsnitt 2, Säsong 1.

Dolda kameran-humor med intet ont anande personer som råkar ut för busiga pensionärer som beter sig som pensionärer inte brukar göra. Programledare i den här amerikanska versionen är Betty White, känd från komediserien Pantertanter. Från 2012.

14:50 United States of Food

Avsnitt 3, Säsong 1.

Todd Fisher ska testa de bästa biffstekarna i USA. Han börjar i Lone Star State, Texas, känd för sin boskap och cowboys. Han fortsätter sen till Michigan, Boston, Brooklyn och Mississippi. Från 2013.

15:50 Top Gear USA

Avsnitt 4, Säsong 4.

Amerika är känt för stora bilar och på 60-talet och 70-talet skapades några av de största. Men vilket av dessa vidunder är bäst? Top Gear-killarna väljer sin favorit och tävlar i en rad utmaningar. Vinnaren får köra den nya Corvette Stingray. Från 2014.

16:50 Grand Designs

Avsnitt 6, Säsong 12.

Natasha Cargill vill bygga ett hem format som två enorma periskop på landsbygden i Norfolk, men villkoren för bygglov är tuffa. Pressen ökar av att hon bara har 300.000 pund att spendera på konstruktion och sex månader för att slutföra projektet.

17:55 NY Ink

Avsnitt 4, Säsong 3.

En kvinna kommer in och påstår att Lee i onyktert tillstånd erbjöd henne en gratis tatuering, och Lee försöker komma ihåg om han varit otrogen mot sin nya flickvän eller inte. Från 2013.

18:55 The Cleveland Show

Avsnitt 14, Säsong 4.

Cleveland Brown från serien Family Guy hamnar i sin barndomsstad i Virginia. Han träffar sin gamla high-schoolflamma Donna. De blir ett par, bildar familj och naturligtvis blir deras vardag full av missförstånd och galna äventyr. Från 2012-2013.

19:20 Bob's Burgers

Avsnitt 4, Säsong 5.

Bob bojkottar thanksgiving men resten av familjen njuter av dagen på en festival. Från 2014-2015.

19:50 Top Gear: Top 41

Avsnitt 3, Säsong 1.

Richard Hammond presenterar de 41 bästa och mest minnesvärda ögonblicken från världens största motorserie, Top Gear. De gyllene höjdpunkterna har valts av Top Gear-teamet och vi får se många och varierande klipp från den berömda serien. Från 2013.

21:00 Mad Men

Avsnitt 2, Säsong 7.

Roger ger Don ett råd han inte bett om. Peggy och Stan blir oense i en personalfråga. Från 2015.

22:05 American Horror Story

Avsnitt 2, Säsong 4.

Elsa tar tar sig an artisterna Dell Toldeo och hans fru Desiree Dupree, och ger Dell ansvaret för showens säkerhet. Jimmy fortsätter att kämpa för att stadsborna ska acceptera honom och hans freakkolleger. Från 2014-2015.

23:20 Shameless

Avsnitt 9, Säsong 4.

Mickey ignorerar sin sons födelse för att umgås med Ian. Lip kommer allt närmare Amanda. Debbie blir svartsjuk när hon får veta att Matty har en ny flickvän. Från 2014.

00:30 CSI

Avsnitt 9, Säsong 15.

En fånge rymmer från ett fängelse och vakterna tar upp jakten. Mitt i flykten upptäcker den flyende fången en död kropp. CSI-Teamet utreder. Från 2014-2015.

01:30 Flashpoint

Avsnitt 2, Säsong 5.

Dr Jason Alston har tagits som gisslan av en beväpnad man. När teamet tömmer byggnaden hamnar Sam och Jason i en kritisk situation med revolvermannen. Vad är Jasons koppling till skytten och kan det rädda dem ur det livsfarliga läget? Från 2012.

02:25 Kommissarie Lewis

Avsnitt 4, Säsong 5.

Affärskvinnan Andrea de Ritter blir brutalt ihjälslagen och Lewis och Hathaway kallas in för att utreda. Hathaway inser att mordet på Andrea har kopplingar till ett 20 år gammalt mord med IRA-anknytning. Från 2011.

04:00 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 26, Säsong 6.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2010-2011.

04:20 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 27, Säsong 6.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2010-2011.

04:45 Gold Divers

Avsnitt 1, Säsong 2.

Varje sommar när isen smälter i Nome i Alaska ger sig en handfull lycksökare ut på guldjakt på bottnen av Berings hav. Vi följer de människor som tillbringar många timmar på den iskalla havsbottnen i jakt på guld från specialbyggda oljeplattformar. Från 2013.

05:30 Rules of Engagement

Avsnitt 8, Säsong 4.

När Audreys tjejkväll blir inställd försöker Jeff få lite tid för sig själv men det går inte alls. Russell upptäcker att Timmy bär på en hel del uppdämda aggressioner gentemot honom. Från 2010.

06:00 Man Up!

Avsnitt 1, Säsong 1.

Will är mer intresserad av sin sons trettonårsdag än att göra sitt jobb och sälja försäkringar. Hans bästa vän Craig trånar fortfarande efter sitt ex Lisa. Wills svåger Kenny deppar när hans exfru Brenda träffar en man som är allt han själv inte är. Från 2011.

06:25 McLeod's döttrar

Avsnitt 12, Säsong 8.

Några tuffa unga kvinnor driver en ranch i ödemarken i delstaten South Australia. Det är ett hårt jobb och inte blir det lättare av ständiga förvecklingar och kärleksproblem i deras privatliv. Från 2008.

07:15 Carrie Diaries

Avsnitt 1, Säsong 2.

Hemma i Castlebury fortsätter lillasyster Dorrit att revoltera mot pappa. Sebastian har inte gett upp om att vinna tillbaka Carrie och när han dyker upp på Manhattan tappar Carrie kontrollen över händelserna. För första gången får vi träffa Samantha. Från 2013.

10:10 Förmiddag

Direktsänt tävlingsprogram. Från 2014.

11:10 Happy Endings

Avsnitt 4, Säsong 1.

Gänget försöker övertala Max att komma ut inför sina föräldrar när de är på besök och Max åter igen försöker få en av tjejerna att låtsas vara hans flickvän. Penny träffar sin drömman, Doug. Från 2011.

11:35 Emily Owens, M.D.

Avsnitt 3, Säsong 1.

Kirurgeleverna får chansen att vinna ett eget ingrepp, om de klarar ett prov. Emily vinner - tillsammans med sin nemesis Cassandra. Motvilligt tar Emily sig an uppgiften att föreläsa för tonårsflickor om säkert sex. Från 2012-2013.

12:25 Extreme Couponing

Avsnitt 3, Säsong 1.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

12:50 Extreme Couponing

Avsnitt 4, Säsong 1.

Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer. Från 2011.

13:20 So You Think You Can Dance

Avsnitt 14, Säsong 9.

De fyra bästa tävlande dansar. Från 2012.

15:00 Stitch Me, Lift Me, Tuck Me

Avsnitt 7, Säsong 1.

Harley Street Skin Clinic är en av Londons mest exklusiva skönhetskliniker. Klinikchefen Lesley Reynolds driver kliniken tillsammans med maken Dr Aamer Khan och arbetar dygnet runt för att ge klinikens rika och berömda klienter allt de vill ha. Från 2013.

16:00 90 Days to Wed

Avsnitt 1, Säsong 1.

PREMIÄR. Med ett 90-dagars förlovningsvisum kommer fyra kvinnor till USA för att leva med sina amerikanska fästmän för första gången. Varje par har 90 dagar på sig att gifta sig innan visumet löper ut och kvinnorna måste återvända till sina hemländer. Från 2014.

17:00 True Tori

Avsnitt 2, Säsong 2.

Tori blir tvungen att sälja en stor mängd av sina ägodelar för att försöka försörja familjen. Från 2014.

18:00 Biggest Loser

Avsnitt 17, Säsong 16.

Deltagarna fortsätter att utmana sina rädslor på Hawaii. Från 2014.

19:00 Real Housewives of New Jersey

Avsnitt 10, Säsong 6.

Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer som har mer pengar än stil, och gott om tid att intrigera och skapa dramatik i sin vardag. Från 2014.

20:00 The Bachelor

Avsnitt 1, Säsong 19.

Huvudpersonen heter Chris Soules, även känd som Prince Farming. Chris är fjärde generationens jordbrukare och kommer från lilla Arlington i Iowa. Trettio förväntansfulla ungmör försöker fånga Chris uppmärksamhet och vinna hans hjärta. Från 2015.

22:35 Celebrity Rehab with Dr Drew

Avsnitt 8, Säsong 5.

Examen närmar sig och Dr Drew och hans personal diskuterar eftervården med patienterna. Bob följer med Jeremy Jackson till hans hem där de gör sig av med farliga lockelser för tiotusentals dollar. Dr Drew träffar Sean Young och hennes man Robert. Från 2011.

23:40 Celebrity Rehab with Dr Drew

Avsnitt 9, Säsong 5.

En gruppsession hålls före examen och patienterna läser högt ur farvälbreven de har skrivit till sina missbruk. En deltagare från förra säsongen kommer på besök för att ge stöd och uppmuntran. Från 2011.

00:40 Våra pinsamma kroppar

Avsnitt 8, Säsong 4.

Dr Pixie tar hand om en man som har kämpat med en kliande rumpa i 20 år. Dr Christian behandlar ett par enorma par bröst. Läkarna träffar en man som inte står ut med åsynen av sin egen spegelbild. Från 2012.

01:40 Våra pinsamma kroppar

Avsnitt 9, Säsong 4.

Kliniken tar emot en man som har en stor klump på en intim plats, en kvinna med pinsamma flytningar, och en kvinna med hårig bakdel. Läkarna åker till Costa del Sol för att ta itu med pinsamma strandkropps-problem och varna för farorna med mycket sol. Från 2012.

02:40 CSI Miami

Avsnitt 18, Säsong 5.

En förmögen man dödas under ett välgörenhetsarrangemang. Misstankarna riktas mot hans fru, men blodspåren leder teamet i en helt annan riktning. Från 2006.

03:30 The Gates

Avsnitt 9, Säsong 1.

Polisen Nick Monohan och hans familj flyttar till ett "gated community", ett fint inhägnat bostadsområde. De har ingen aning om att grannarna har mörka hemligheter och att övernaturliga väsen härjar. Från 2010.

04:25 Carrie Diaries

Avsnitt 1, Säsong 2.

Hemma i Castlebury fortsätter lillasyster Dorrit att revoltera mot pappa. Sebastian har inte gett upp om att vinna tillbaka Carrie och när han dyker upp på Manhattan tappar Carrie kontrollen över händelserna. För första gången får vi träffa Samantha. Från 2013.

05:15 Man Up!

Avsnitt 1, Säsong 1.

Will är mer intresserad av sin sons trettonårsdag än att göra sitt jobb och sälja försäkringar. Hans bästa vän Craig trånar fortfarande efter sitt ex Lisa. Wills svåger Kenny deppar när hans exfru Brenda träffar en man som är allt han själv inte är. Från 2011.

05:40 Nobbad

Avsnitt 115, Säsong 1.

Två heta singlar väntar i ett flott hus i Hollywood. Till huset kommer ett antal singlar av motsatt kön. De flesta blir nobbade. Till slut återstår bara en lycklig, och han/hon ska välja vem av de två ursprungliga singlarna han/hon vill ha. Från 2011-2012.

På TV imorgon - Måndag 20/4

06:00 America's Funniest Home Videos

Avsnitt 32, Säsong 20.

Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. Från 2008.

06:25 Desperate Housewives

Avsnitt 22, Säsong 2.

Lynette misstänker att Tom är otrogen och spionerar på honom. Felicia Tilman har mer i beredskap för Paul Young och nu står den slutliga striden dem emellan. Från 2005.

07:15 Frisörakuten

Avsnitt 5, Säsong 3.

Handlingskraftiga frisören Tabatha Coffey griper in och räddar konkursmässiga frisersalonger. Deppiga ägare och lata anställda tvingas till en rejäl uppryckning när Tabatha griper in och visar var skåpet ska stå. Från 2010.

08:10 The Little Couple

Avsnitt 4, Säsong 5.

Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas. Från 2012.

08:40 The Little Couple

Avsnitt 5, Säsong 5.

Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas. Från 2012.

09:10 Private Practice

Avsnitt 13, Säsong 4.

Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy. Från 2010-2011.

10:05 Grey's Anatomy

Avsnitt 2, Säsong 3.

Meredith försöker välja mellan Derek och Finn och kommer fram till ett beslut. Christina möter Burkes föräldrar. Gäststjärnor: Chris O'Donnell, Roxanne Hart, Richard Roundtree. Från 2006.

11:05 Desperate Housewives

Avsnitt 23, Säsong 2.

Bree får skrämmande nyheter. Susan och dottern flyttar in i en husvagn sedan deras hus brunnit ner. I tillbakablickar får vi följa med till inflyttningsdagen på Wisteria Lane och får se hur Mary Alice förde samman Bree, Lynette, Susan och Gabrielle. Från 2005.

12:05 Ellen DeGeneres Show

Avsnitt 110, Säsong 12.

En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå. Från 2014.

13:00 Frisörakuten

Avsnitt 6, Säsong 3.

Handlingskraftiga frisören Tabatha Coffey griper in och räddar konkursmässiga frisersalonger. Deppiga ägare och lata anställda tvingas till en rejäl uppryckning när Tabatha griper in och visar var skåpet ska stå. Från 2010.

14:00 Real Housewives of New Jersey

Avsnitt 17, Säsong 5.

Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer som har mer pengar än stil, och gott om tid att intrigera och skapa dramatik i sin vardag. Från 2013.

15:00 The Little Couple

Avsnitt 6, Säsong 5.

Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas. Från 2012.

15:30 The Little Couple

Avsnitt 7, Säsong 5.

Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas. Från 2012.

16:05 Private Practice

Avsnitt 14, Säsong 4.

Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy. Från 2010-2011.

17:05 Grey's Anatomy

Avsnitt 3, Säsong 3.

Izzie försöker komma tillbaka till sjukhuset för första gången sen Denny dog. Alex försöker hantera en patient som har drabbats av ovanligt många skador den senaste tiden. Från 2006.

18:00 Vänner

Avsnitt 12, Säsong 7.

Joey och Ross tillbringar en natt på taket med att försöka ta sig ned. Rachel och Tag tillbringar en natt med att leta efter viktiga papper. Phoebe tillbringar en natt med ett brandalarm. Monica och Chandler tillbringar en natt med städning. Från 2000-2001.

18:30 Vänner

Avsnitt 13, Säsong 7.

Phoebe måste ta jobb som telefonsäljare och hennes första uppdrag blir att hindra en kontorschef från att ta livet av sig. Rachel har sönder Joeys kära stol. Monica och Ross föräldrar ska sälja sitt hus och Monica får en obehaglig överraskning. Från 2000-2001.

19:00 The Big Bang Theory

Avsnitt 15, Säsong 5.

Leonard står inte ut med Sheldons ständiga narcissism och bestämmer sig för att bryta rumskompisavtalet. Howard försöker hitta på ett coolt smeknamn som han kan ha som astronaut. Syntolkas. Från 2011-2012.

19:30 The Big Bang Theory

Avsnitt 16, Säsong 5.

Institutionen tvingar Sheldon att ta lite semester och han bestämmer sig för att tillbringa den i Amys biologilabb. Bernadette avslöjar för tjejerna att hennes pappa vill ha ett äktenskapsförord inför bröllopet med Howard. Syntolkas. Från 2011-2012.

20:00 Sofias änglar

Avsnitt 3, Säsong 4.

Göran drunknade för nio år sedan och efterlämnade Marita, två söner och en dotter. Ingenting har någonsin blivit bra för familjen efter det. Marita har fått ekonomin förstörd efter mögelsaneringar och felaktiga beslut. Sofias änglar griper in. Från 2015.

21:00 CSI

Avsnitt 11, Säsong 15.

SÄSONGSSTART. Teamet upptäcker att ett mystiskt mord orsakades av en man i en flygdräkt, och mannen hittas också död dagen efter. Från 2014-2015.

21:55 Stalker

Avsnitt 15, Säsong 1.

En populär high school-tränare hävdar att han har blivit attackerad av en student och Beth och Jack utreder. Från 2014.

22:55 The Big Bang Theory

Avsnitt 15, Säsong 5.

Leonard står inte ut med Sheldons ständiga narcissism och bestämmer sig för att bryta rumskompisavtalet. Howard försöker hitta på ett coolt smeknamn som han kan ha som astronaut. Syntolkas. Från 2011-2012.

23:20 The Big Bang Theory

Avsnitt 16, Säsong 5.

Institutionen tvingar Sheldon att ta lite semester och han bestämmer sig för att tillbringa den i Amys biologilabb. Bernadette avslöjar för tjejerna att hennes pappa vill ha ett äktenskapsförord inför bröllopet med Howard. Syntolkas. Från 2011-2012.

23:50 Criminal Minds

Avsnitt 8, Säsong 5.

BAU-teamet utreder en serie mord på hela familjer i Hampton i Virginia och måste besöka ett fängelse för att få hjälp av en av de värsta mördarna de tidigare stött på. Fången har ett olycksbådande meddelande till agent Hotchner. Från 2009-2010.

00:45 CSI

Avsnitt 15, Säsong 7.

Grissom återvänder efter sin ledighet. Keppler tar hand om ett fall där en polis hittas död tillsammans med en prostituerad på ett hotellrum. Han håller dock hemligt att han känner mannen som hittat kropparna. Från 2006.

01:45 Perception

Avsnitt 10, Säsong 2.

Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Från 2013.

02:40 Murdoch Mysteries

Avsnitt 9, Säsong 7.

Detektiv Murdoch, Brackenreid, Dr Ogden och några andra ska transportera seriemördaren James Gillies med tåg till fängelset i Kingston där han ska avrättas. Men inget går som planerat när en död exfånge hittas på tåget. Från 2014.

03:30 House Swap

Avsnitt 15, Säsong 1.

Människor som permanent vill byta sitt nuvarande hem mot sitt drömboende får hjälp av fastighetsexperter. Det kan t ex vara personer som behöver större boende eller som vill byta stad mot land. Från 2009.

04:20 Ugly Betty

Avsnitt 10, Säsong 1.

Betty lämnas ensam under en viktig fotosession och fotografen Bruno har en del tvivelaktiga idéer. Daniel vill att folk ska tro att han är en familjekär man. Från 2006-2007.

05:10 Ellen DeGeneres Show

Avsnitt 110, Säsong 12.

En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå. Från 2014.

06:05 Grand Designs

Avsnitt 10, Säsong 8.

London Revisited. Från 2010.

07:05 Tredje skiftet

Avsnitt 11, Säsong 4.

Carlos blir arresterad när en tonårig patient anklagar honom för att ha antastat henne. Bosco och Faith jagar en förrymd fånge. Från 2002-2003.

08:50 Dödlig fångst

Avsnitt 12, Säsong 9.

Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden. Från 2013.

09:50 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 5, Säsong 4.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2008.

10:20 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 6, Säsong 4.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2008.

10:50 Miami Ink

Avsnitt 2, Säsong 2.

Tatueringsstudion Love Hate i Miami. Vi får ta del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Vi träffar även kunderna som kommer för att pryda sina kroppar. Det finns en känslosam historia bakom nästan varje tatuering. Från 2006.

11:50 Gränsbevakarna USA

Avsnitt 10, Säsong 1.

En man från Karibien stoppas på JFK-flygplatsen eftersom hans pass har en konstig färg och det visar sig att mannen smugglar narkotika. Det obemannade flygplanet Predator B bevakar gränsen mellan Arizona och Mexiko. Från 2009.

12:50 The Middle

Avsnitt 16, Säsong 3.

Frankie vill bonda med dottern och gör allt för att fixa biljetter till en Justin Bieber-konsert till den överexalterade Sue. Mike är glad över Bricks entusiasm inför skolans stavningstävling och hjälper honom att träna. Från 2011-2012.

13:15 Fresh Prince i Bel Air

Avsnitt 3, Säsong 4.

Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...? Från 1993-1994.

13:45 Rules of Engagement

Avsnitt 9, Säsong 4.

Jeff tillbringar kvällen med att försöka undvika att få veta ställningen i en NY Rangers-match när Audrey inte låter honom gå på matchen utan istället tvingar honom att gå på party hos hennes chef. Från 2010.

14:15 Bob's Burgers

Avsnitt 9, Säsong 2.

Familjen Belcher äger och driver en hamburgerrestaurang. Familjen består av familjefadern Bob, hans energiska fru Linda, deras tre barn, den elvaårige pojken Gene, Tina den hormonstinna tonåringen och den mycket listiga nioåringen Louise. Från 2012.

14:45 American Pickers

Avsnitt 5, Säsong 1.

Mike skadar ryggen men har inte råd att ta ledigt för att bli frisk. Killarna gör ett stort misstag när de utforskar en 92-årig Iowa-bondes samling. Från 2010.

15:45 Grand Designs

Avsnitt 11, Säsong 8.

Belfast Revisited. Från 2010.

16:50 Dödlig fångst

Avsnitt 13, Säsong 9.

Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden. Från 2013.

17:50 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 7, Säsong 4.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2008.

18:20 Gränsbevakarna Australien

Avsnitt 8, Säsong 4.

Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Från 2008.

18:50 Top Gear

Avsnitt 4, Säsong 16.

Pojkarna åker till Albanien i en ny Rolls-Royce, Mercedes S65 AMG och en ganska ovanlig Bentley Mulsanne. Jeremy testar tre heta halvkombi på banan och Jonathan Ross tar lilla Kia på en tur. Från 2011.

20:00 Top 20 Funniest

Avsnitt 9, Säsong 2.

Vilda, humoristiska och besynnerliga klipp. Vi ser de bästa snuttarna från nätet, hemfilmer, upptåg, övervakningsvideor och nyhetsbloopers. Alla med en sak gemensamt: de är hysteriskt roliga. Från 2014.

21:00 The Island  

Lincoln Six-Echo och Jordan Two-Delta lever i en "utopisk" framtidsvärld. Lincoln hoppas bli den utvalde som får resa till paradisön "The Island". Men snart går den kusliga sanningen upp för honom - allt är en lögn. En kamp på liv och död börjar. Från 2005.

23:45 Law & Order: Special Victims Unit

Avsnitt 16, Säsong 9.

När en börsmäklare hittas död misstänks hans pojkvän som är professionell amerikansk fotbollsspelare. Om hans sexualitet bli känd riskerar han att förlora sin karriär. Från 2007-2008.

00:40 CSI NY

Avsnitt 12, Säsong 5.

Ett bråk om en bröllopsklänning får dödlig utgång och CSI-teamet upptäcker att det är något konstigt med den döda kvinnan. En kvinna hittas våldtagen och mördad och Hawkes tror att det är samma gärningsman som våldtog hans flickvän åtta år tidigare. Från 2008-2009.

01:35 Major Crimes

Avsnitt 6, Säsong 2.

Ett barn med könsdysfori försvinner och Major Crimes-gruppen kämpar för att lösa det känslomässiga fallet innan det är för sent. Flera misstänkta finns och gruppen försöker koppla ledtrådarna till en farlig översittare. Från 2013-2014.

02:25 Cold Case

Avsnitt 13, Säsong 1.

The Letter. Från 2003-2004.

03:15 Fresh Prince i Bel Air

Avsnitt 3, Säsong 4.

Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...? Från 1993-1994.

03:40 CSI NY

Avsnitt 12, Säsong 5.

Ett bråk om en bröllopsklänning får dödlig utgång och CSI-teamet upptäcker att det är något konstigt med den döda kvinnan. En kvinna hittas våldtagen och mördad och Hawkes tror att det är samma gärningsman som våldtog hans flickvän åtta år tidigare. Från 2008-2009.

04:25 Top Gear

Avsnitt 4, Säsong 16.

Pojkarna åker till Albanien i en ny Rolls-Royce, Mercedes S65 AMG och en ganska ovanlig Bentley Mulsanne. Jeremy testar tre heta halvkombi på banan och Jonathan Ross tar lilla Kia på en tur. Från 2011.

05:15 Tredje skiftet

Avsnitt 11, Säsong 4.

Carlos blir arresterad när en tonårig patient anklagar honom för att ha antastat henne. Bosco och Faith jagar en förrymd fånge. Från 2002-2003.

06:00 Kära Susan

Avsnitt 22, Säsong 3.

Susan Keane jobbar på tidningen The Gate och har en egen spalt som singlar kan skriva till och få råd. Hon har en ständigt pågående flirt med chefen Jack, och ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1998-1999.

06:25 One Tree Hill

Avsnitt 12, Säsong 1.

Peytons pappa har försvunnit till sjöss och hon måste identifiera en kropp som spolats i land. Dans föräldrar kommer på oväntat besök och flera familjehemligheter avslöjas på födelsedagsmiddagen. Från 2003-2004.

07:15 Glee

Avsnitt 1, Säsong 5.

Medlemmarna i New Directions är tillbaka och får sitt största uppdrag hittills: The Beatles! Blaine och Kurt grubblar över sin framtid tillsammans. Samtidigt tar Rachels New York-ambitioner en oväntad vändning. Från 2013-2014.

10:10 Förmiddag

Direktsänt tävlingsprogram. Från 2014.

11:10 Ugly Betty

Avsnitt 3, Säsong 2.

Även om Henry på sätt och vis är tillbaka i hennes liv så kan Betty inte låta bli att vara intresserad av den nya smörgåskillen Giovanni. Rymlingen Claire Meade bjuder in sig själv till Wilhelminas bröllop. Från 2007-2008.

12:10 Brothers & Sisters

Avsnitt 6, Säsong 1.

Familjen Walkers skam och förnedring blir en tung börda när hemligheterna efter pappans död kommer till allmänhetens kännedom. Från 2007.

13:10 Biggest Loser

Avsnitt 37, Säsong 6.

Serien fokuserar på rätt träning, naturlig viktminskning och främjar en hälsosam livsstil. Efter åratal av misslyckade dieter och verkningslösa träningsprogram ska ett antal överviktiga personer nå sin idealvikt. Från 2011.

14:10 Ellen DeGeneres Show

Avsnitt 86, Säsong 11.

En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå. Från 2013-2014.

15:05 Real Housewives of New Jersey

Avsnitt 10, Säsong 6.

Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer som har mer pengar än stil, och gott om tid att intrigera och skapa dramatik i sin vardag. Från 2014.

16:05 One Tree Hill

Avsnitt 13, Säsong 1.

Keith och Lucas ska hämta Karen på flygplatsen men krockar och Lucas hamnar på intensiven och kämpar för sitt liv. Från 2003-2004.

17:00 Glee

Avsnitt 2, Säsong 5.

Beatlemanian fortsätter på McKinley och det är dags för studenterna att rösta på balens drottning och kung. När Tina blir nominerad visar hon upp en tuff attityd som skrämmer hennes största supportrar. Från 2013-2014.

18:00 Mike & Molly

Avsnitt 13, Säsong 2.

Victoria blir arresterad för diverse trafikförseelser och Molly och Joyce ber Mike att hjälpa henne ur finkan. Från 2011-2012.

18:30 Cougar Town

Avsnitt 10, Säsong 4.

Bobby har en liten flört med en kvinna på köpcentret. Jules måste tillbringa mer tid med sin terapeut när hon upptäcker att hennes vänner har hemligheter. Laurie utvecklar en destruktiv sida i förvirringen över att hon har konstiga känslor för Travis. Från 2013.

19:00 Kourtney & Kim i Miami

Avsnitt 11, Säsong 3.

Kourtney funderar på sin roll som extramamma åt systern Khloe och Kim jobbar tillsammans med en privatdetektiv för att ta reda på varför Scott beter sig så konstigt. Från 2013.

20:00 Once Upon a Time

Avsnitt 14, Säsong 4.

Mary Margaret och David försöker ta reda på vad Cruella och Ursula har för planer, utan att avslöja för Emma att deras förflutna är sammanflätade med Queens of Darkness. Regina och Henry hoppas att Pinocchio kan avslöja något om författaren. Från 2014-2015.

21:00 Scandal

Avsnitt 17, Säsong 4.

Michael hamnar i en olycklig situation och gladiatorerna pressar Cyrus att tidigarelägga bröllopet. David går vidare med sin plan att förgöra B613. Från 2014.

22:00 Ex on the Beach Sverige

Avsnitt 7, Säsong 1.

Åtta singlar reser till en lyxvilla på en av Karibiens lyxigaste öar, Anguilla, för att festa, flirta och söka romantiken. De har knappt hunnit bekanta sig med varandra förrän deras ex, en efter en, bokstavligen kliver upp ur vattnet och tar plats. Från 2015.

23:00 Våra pinsamma kroppar

Avsnitt 1, Säsong 4.

Människokroppen är komplicerad och inte alltid så vacker. Alla har vi kroppsdelar som vi inte är nöjda med. Vi möter människor som lider av åkommor och sjukdomar som är mer eller mindre pinsamma att tala öppet om. Från 2011.

00:00 CSI Miami

Avsnitt 19, Säsong 5.

Det blir personligt för Horatio när en kvinna han nyligen har hjälpt blir misstänkt för mord på en man, men det dyker upp ännu en misstänkt och båda visar sig ha motiv till att ha utfört mordet. Från 2006.

00:55 Ex on the Beach Sverige

Avsnitt 7, Säsong 1.

Åtta singlar reser till en lyxvilla på en av Karibiens lyxigaste öar, Anguilla, för att festa, flirta och söka romantiken. De har knappt hunnit bekanta sig med varandra förrän deras ex, en efter en, bokstavligen kliver upp ur vattnet och tar plats. Från 2015.

01:55 Lights Out

Avsnitt 9, Säsong 1.

En före detta mästare i tungviktsboxning kämpar för att komma till rätta med sitt liv och försörja sin familj efter att ha dragit sig tillbaka från boxningsringen. Från 2011.

02:50 Ellen DeGeneres Show

Avsnitt 86, Säsong 11.

En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå. Från 2013-2014.

03:50 Biggest Loser

Avsnitt 37, Säsong 6.

Serien fokuserar på rätt träning, naturlig viktminskning och främjar en hälsosam livsstil. Efter åratal av misslyckade dieter och verkningslösa träningsprogram ska ett antal överviktiga personer nå sin idealvikt. Från 2011.

04:40 Brothers & Sisters

Avsnitt 6, Säsong 1.

Familjen Walkers skam och förnedring blir en tung börda när hemligheterna efter pappans död kommer till allmänhetens kännedom. Från 2007.

05:30 Kära Susan

Avsnitt 22, Säsong 3.

Susan Keane jobbar på tidningen The Gate och har en egen spalt som singlar kan skriva till och få råd. Hon har en ständigt pågående flirt med chefen Jack, och ständigt pågående besvär med sina knäppa arbetskamrater. Från 1998-1999.